Melisssssss bende 39+1 haftalığım daha çatı muayenesi olmadım cuma günü yapılır belki
Mayıs anneleri ne zaman doğuruyorsunuz?🥰💓
Mervegvn123 benimde hareketlerinde azalma var normal diyorlar hep bende 34+3haftaligim
Asya2838 yani sağlıklı olan hareketin az ama sert olması ben neredeyse 3-4 gun hiç hissetmiyordum 37. Haftamda
Mhtpkts benim de 17 mayıs gün aldım canım seninle aynıyız sabah 07:30 da burada ol dedi dr
@meva_asil_moms aa öyle mi hadi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah beraber gün sayacağız seninle geriye birde aynı hastane de olsaydık güzel olurdu ☺️Geriye dünür olmak kalırdı 🤣😳
Mhtpkts keşke aynı hastanede olsaydık sana kaçta gel dediler son 8 gün bu arada Allahın izniyle
@meva_asil_moms bana saat konusunda bilgi verilmedi sadece gün söylendi çarşamba bir daha çağırdı o zaman söyler belki seni tekrar çağırdılar mı peki çok az zaman kaldı korku tırmanıyor yavaş yavaş 🫣
Mhtpkts tekrar çağırmadı 17 mayıs 07:30 da burada ol gece 12 den sonra birsey yiyip içme dedi
@meva_asil_moms anladım canım benimde son kontrolüm yarın bakalım ne diyecekler saat için
Mhtpkts ne dediler canım
@meva_asil_moms bizim bebeğin gelişimi geriden geliyormuş yatış verdiler galiba çarşamba olmayacak bende imza attım eve geçtim bu günlük sancılarımda çıktı yarın sabahtan tekrar gideceğim o zaman tam belli olacak canım çok düşük kilosu dediler 😞
Mhtpkts yaa ne kadar kilosu benim de pazartesi 2885 di kilosu
@meva_asil_moms 35. Haftada kalmış dediler 2600 dediler karın çevresi küçük çıktı nst de de sancım çıktı zaten artık çok toplanıyor farkındayım ama sıkıntı olmaz dayanırım demiştim ben bakalım
2prensesannesiiii son günüm haftaya Çarşamba dogurmam lazm uygulama ya göre ama hala tık yok
meva_asil_moms benimde 17 mayis ama bebeğimin gelmeye niyeti yok
Mhtpkts ne dediler canım
Kahyaasena sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏻
2prensesannesiiii aminnnnn inşallah
@meva_asil_moms ve bende doğuranlar kervanına katıldım darısı sana canım ☺️🌺sancım olunca gelişim geriliği olunca da hemen sabah aldılar ameliyata
Mhtpkts AA hayırlısıyla büyüt canım maşallah kaç kilo doğdu