TeacherrMom 2prensesannesiiii evet inşallah bir tane sezaryenim var 2.5 sene öncesinden bunu normal istiyorum Allah büyük
Gzmece egesmommy aa benimde aynı 14 mayısta 40 haftam doluyo ama doktor bu önümüzdeki hafta olabilir açılman düzenli ilerlerse dedi ☺️Sizin herhangi bir belirtiniz var mı şuan nasıl hissediyorsunuz ?
egesmommy Gzmece tık yok doğursamda rahatlasam diye bekliyorum 😂 hiç bir belirtim yok yalancı sancı bile 😂 sizde var mı belirti nasıl gidiyor
Gzmece egesmommy valla al benden de o kadar 😄 sancı değilde sadece karnımda çok sık sertlik oluyo bebek toplanıyor onun dışında dünden beri çok afedersin ishalim var bunlar belirtiden sayılırsa başkada birşey yok 😄
egesmommy Gzmece bendede toplanma çok oluyo başka bişey yok belirtiden saymıyorum ben 😂 gelesi yok herhalde bizimkilerin 😂
Tugbaelif33 Satilmis-eymen benim çatı darlığı var ilki 37 hafta 5 günlüktü aldılar bunda devlete gitmek zorunda kaldım deprem bölgesindeyim Dr 39 da alıyoruz dedi o gün çalışıyor muş neyse çatı darlığı ndan dolayı geç alması sıkıntı yapar mı unuttum sormayı Dr a
Law55 Benim 40 haftam 14. De doluyor normalde bana 5 Mayıs’a sezeryan günü verdi normal doğuramaz mıyım diyince iyi madem 12 sine kadar bekleriz dedi. Şimdi de ya o 1 hafta içerisinde bebeğe birşey olursa diye korkmaya başladım :(
CaglaCA Bende şuan 38+1 deyim. Çatım dar olduğu için 8 mayısa gün aldım sezeryana. Umarım öncesinde kendisi sürprizle gelmez çok heyecanlı ve tedirginim😅 Sayılı günler zor geçiyor 🥲
Laliinnvanilya CaglaCA canım başka doktora gitmedin mi ben ikna olmadım ikinci doktora gidicem öyle karar vericem
meva_asil_moms Mhtpkts gittim canım pazartesi son 1 nst cektirelim dedi pazartesi verecekmiş günü anlamdım bende bugün verecekti vermedi