busrabrbr rumeyshaan peki bişey sorcamm şimdi mesai saatleri dışında doktor gelince 5,500 istiyorlarmış diyelim doktoru çağırmadık ama nöbetçi doktorun da doğumu mesela 15,000 onu vermemiz gerekiyormuş yani bu konu bi karıştırıyor kafamı 🥺🥺
Sedosh busrabrbr merhabalar bende bunu merak ediyordum kendi doktorum hariç Profa falan denk geldim doğum ücreti yüksek olursa o doktor fiyatında mı ödeyeceğim diye. Siz kimle konuştunuz hastaneyle mi o mu söyledi acaba size?
elifsen Psikologaylin benim 2. ve sezeyan olacağı için mesai dışı olmaz diye umuyorum. ama yakınlık açısında bahçelievleri tercih ettim ilk. sağlık sigortam var her ikisinde de bedava doğuracam :)
busrabrbr Sedosh evet çağrı merkezini aradımm doktor gelirse ek olarak 5,500 dediler , peki mesaide farklı doktor olduğunda ücreti pahalıysa onu mu ödicez dedim evet dediler açıkçası bu biraz kafamı karıştırdı ya 🥺
Psikologaylin Sedosh benim ilk doğumda 2019 yılında kendi doktorum 2.500 dü doğum ücreti ama mesai dışı eğer prof gelirse 7.500 olur dediler o tamamen şans dediler biz de kendimizi en kötü senaryoya hazırlamıştık yapacak bir şey yok kısmet artık diye benimde doğum pazar gününe denk gelmişti doç dr gelmiş şansıma doğum sonrası hastaneden ayrılırken muhasebeye gitmiştik 1.700 tl ödemeniz dediler çok mutlu olmuştum 😂 sonuçta normal doğumda kendi çaban ve ebe yardımıyla doğuruyorsun doktorun uzmanlık seviyesi çok önemli değil çoğu işi ebe yapıyor o kadar para sırf uzmanlık seviyesine veriliyor yazık
Sedosh busrabrbr Şuan benide epey karıştırdı bende kendimi direk o hastaneye endekslemiştim ama aşırı saçma buldum benim talebim doğrultusunda birşey değil neden ekstra ücret alıyorlar çok saçma
Sedosh Psikologaylin yani siz kendi doktorunuzun çağırmadığınız halde Prof diye sizden ek ücret istediler bu durum bana biraz saçma geliyor açıkçası sonuçta benim elimde olan bişey değil kendi doktorumu talep etmiyorum şansa kim varsa doğurtacak neden ekstra ücret istiyorlar anlam veremiyorum benim talebim olan bişey değil🫤
Btl2023 busrabrbr indirimli derken. Nasıl oluyor indirimli yapılması gereken belli birşey mi var acaba
busrabrbr Btl2023 iş yerimin anlaşması var o şekilde indirim oluyor ☺️ bise duyduğuma göre Kuveyt’teki sağlam kart ile de %15 indirim oluyormuş sanırım
MaviJournal Bebiskosuu doktor normal doğuma teşvik ediyor. Ama arkadaşım daha öncesinden geçirdiği ciddi ameliyat sonucu sezeryan olmak zorundaydı. Diğer ablamda asla kendi istemediği için sezeryan yaptırıyor. Benim normal doğum olmaması için engel yok şu anlık. Bi aksılık olmazsa da sonuna kadar normal doğum olarak devam edeceğim. P.tesi kontrolüm var doktorla. O zaman bi görüşeceğim.
Kubra-2363 8.haftamdan beri medipol megadayım Songül hanıma gidiyorum gerek çalışanlar gerek hemşire ve doktorumdan çok memnunum şuan 34+6dayım herkese tavsiye ederim
Sedosh Kubra-2363 merhabalar muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz? Ve doğum ücreti konuştunuz mu yani mesai saatleri dışında hangi doktor varsa ve bu doktor Songül hanımdan üstün Prof vs ise extra ona ücret mi ödeyeceksiniz? Birde Songül hanım normal doğum yancısı mı acaba nasıl olacak doğum şekliniz
busrabrbr Btl2023 yok bu mega için Bahçelievler in fiyatları daha uygun op in normal 7.700 sez 12,500 Doç 9,500-14,500
Kubra-2363 Sedosh ücreti 650 normal doğum destekli her konuda size destekçi bir doktor kesinlikle onun dışında bütün özel hastanelerde mesai saatleri ve nöbetleri dışında çağırdınız her doktor ekstra ücret talep eder doğum ücretini doktorla değil hastane ile konuşuyorsunuz 10-12 bin arası değişiyor ücretleri doğumlarında
nkizilates elifsen bence kesnlikle bahçelievler medicana ismail alay. Çok iyi çok güleryüzlü ilgili bir dr. Keşke en başından kendisiyle tanışabilseydim