MaviJournal Btl2023 evet öyle galiba. Benım doktorum derya Hn. Doçent kendisi. Gayet güler yüzlü ve ilgili. Daha önce doktor faciası ve sorumsuzluğu yaşamış biri olarak çok çok memnunum doktorumdan. Sabah erken saate alıyorum randevuyu. Çok yoğunluk yaşamıyorum o yüzden. Öğlene doğru ve öğle saatlerinde çok yoğun oluyormuş
Btl2023 MaviJournal evet bende asiye hanıma erken gitmiştim ilk randevuma 12 gibi erken dediğim ve çok beklememiştim. Ramazanda hep 3 te gittim erken uyanmamak için ve çok kalabalıktı
Btl2023 Demet4444 birkaç kişiden hastane olarak sezeryana çok meyilliler diye duymuştım. Asiye hanımın normal doğuma yaklaşımı nasıl
Psikologaylin elifsen ilk doğumumu Medipol mega bağcılar da yaptım elif çiler erene gidiyordum fakat doğumuma o denk gelmedi Özlem kesiktaş Aydın girdi ondan yaklaşımından aşırı memnun kaldım şimdi ikinci gebelik 27.4 haftalığım başından beri Medipol Bahçelievler asiye uzun gidiyorum çok çok çok memnunum çok ilgili güler yüzlü her şeyi anlatıyor sıcak kanlı yaklaşımı çok güzel… derya hoca için de aynı şeyleri söylüyorlar ve megada doğum mesai saati dışı ise ya gelmiyorlar ya ekstra ücret ile geliyorlar ama Bahçelievler’de ekstra ücret almadan mesai saati dışı doğuma geliyormuş hocalar.. son olarak doktorların uzmanlık seviyeleri mega ile Bahçelievlerde aynı olmasına rağmen arada uçurum fiyat farkı var doktor ve doğum ücretlerinde Bahçelievler daha uygun yarı yarıya neredeyse
busrabrbr Psikologaylin evet gerçekten baya fark var arada ;( benim de aklımı bu karıştırıyor ama korkuyorum burada yoğunluktan dolayı yeterince ilgi olmaSa vs diye mesela geçen gün bir arkadaş yazmıştı sancı odasındayken hiç kimse gelip yardımcı olmamış sonuçta bi yönlendirme yardım olması gerekmez mi yoksa heryer mi böyledir acaba bilmiyorumkiii :(
elifsen Psikologaylin benim 2. ve sezeyan olacağı için mesai dışı olmaz diye umuyorum. ama yakınlık açısında bahçelievleri tercih ettim ilk. sağlık sigortam var her ikisinde de bedava doğuracam :)
Btl2023 Psikologaylin merhaba asiye hanıma bende gidiyorum 15 haftalığım başından beri asiye hocadayım. Normal doğuma yaklaşımı nasıl? Sezeryana mo daha çok teşvik ediyor
busrabrbr Esradg medical için mi yogun diyoesunuz hastane çok kalabalık yogun ama kadın dogum bölümü öyle değil yani medipol Bahçelievler’le kıyaslanamaz:)
Btl2023 busrabrbr indirimli derken. Nasıl oluyor indirimli yapılması gereken belli birşey mi var acaba
rumeyshaan megada doktora gidiyorum genel olarak ilgililer yogun bir hastane degil en azindna kadin dogum oyle rahat rahat bakiyorlar normal 8.500 sezeryan 14.500 en son aldigim fiyat buydu normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatis varmis
Ayfer- rumeyshaan medipol megada mı normal doğum 8.500? Harici bi ücret var mı? Şaşırdım doğrusu muayene ücretleri bile 1.500 diye biliyorum
asiyeninannesi rumeyshaan bana da bu fiyatları söylediler ama başlangıç 8500 dediler - 11500 arası değişiyor hangi doktor denk gelirse artık, e mesai dışı olursa kimin denk geldiğine göre nasıl ayarlıcaz ki kendimizi, iyice kafam karıştı ve stres olmaya başladım
rumeyshaan busrabrbr didem altin ozupak hanima gidiyorum 650 lira muayene ucreti gayet iyi bir doktor ben memnunum
busrabrbr Merve08 teşekkür ediyorummm 28 haftalık oldum artık bir an önce karar vermem lazım of of :)
busrabrbr rumeyshaan peki bişey sorcamm şimdi mesai saatleri dışında doktor gelince 5,500 istiyorlarmış diyelim doktoru çağırmadık ama nöbetçi doktorun da doğumu mesela 15,000 onu vermemiz gerekiyormuş yani bu konu bi karıştırıyor kafamı 🥺🥺
Tugbayildiz21 Mugeliya merhaba sezaryen olan arkadaşınız megada derya yaşar’a mı gitti? Bende tanıdık vasıtasıyla derya hocaya gideceğim de ilk kez merak ettim memnun kaldı mı?
Mugeliya Tugbayildiz21 evet derya yasar cok tatli biri epidural sezeryan oldu dogum boyunca hep tatlim canim die konusmua sacini oksamiss cok sevkatliymis sonrasindada kontrole gwlmis cok memnun kaldi arkdasim
busrabrbr Annelik0707 ben gittiğimde sormuştum normal doğumlu paket 30,000 di 10 muayene , 5 nst vardı içinde