busrabrbr Esradg medical için mi yogun diyoesunuz hastane çok kalabalık yogun ama kadın dogum bölümü öyle değil yani medipol Bahçelievler’le kıyaslanamaz:)
Btl2023 busrabrbr indirimli derken. Nasıl oluyor indirimli yapılması gereken belli birşey mi var acaba
rumeyshaan megada doktora gidiyorum genel olarak ilgililer yogun bir hastane degil en azindna kadin dogum oyle rahat rahat bakiyorlar normal 8.500 sezeryan 14.500 en son aldigim fiyat buydu normalde 1 gece sezeryanda 2 gece yatis varmis
Ayfer- rumeyshaan medipol megada mı normal doğum 8.500? Harici bi ücret var mı? Şaşırdım doğrusu muayene ücretleri bile 1.500 diye biliyorum
asiyeninannesi rumeyshaan bana da bu fiyatları söylediler ama başlangıç 8500 dediler - 11500 arası değişiyor hangi doktor denk gelirse artık, e mesai dışı olursa kimin denk geldiğine göre nasıl ayarlıcaz ki kendimizi, iyice kafam karıştı ve stres olmaya başladım
busrabrbr Psikologaylin evet gerçekten baya fark var arada ;( benim de aklımı bu karıştırıyor ama korkuyorum burada yoğunluktan dolayı yeterince ilgi olmaSa vs diye mesela geçen gün bir arkadaş yazmıştı sancı odasındayken hiç kimse gelip yardımcı olmamış sonuçta bi yönlendirme yardım olması gerekmez mi yoksa heryer mi böyledir acaba bilmiyorumkiii :(
rumeyshaan busrabrbr didem altin ozupak hanima gidiyorum 650 lira muayene ucreti gayet iyi bir doktor ben memnunum
busrabrbr Merve08 teşekkür ediyorummm 28 haftalık oldum artık bir an önce karar vermem lazım of of :)
busrabrbr rumeyshaan peki bişey sorcamm şimdi mesai saatleri dışında doktor gelince 5,500 istiyorlarmış diyelim doktoru çağırmadık ama nöbetçi doktorun da doğumu mesela 15,000 onu vermemiz gerekiyormuş yani bu konu bi karıştırıyor kafamı 🥺🥺
Tugbayildiz21 Mugeliya merhaba sezaryen olan arkadaşınız megada derya yaşar’a mı gitti? Bende tanıdık vasıtasıyla derya hocaya gideceğim de ilk kez merak ettim memnun kaldı mı?
Mugeliya Tugbayildiz21 evet derya yasar cok tatli biri epidural sezeryan oldu dogum boyunca hep tatlim canim die konusmua sacini oksamiss cok sevkatliymis sonrasindada kontrole gwlmis cok memnun kaldi arkdasim
busrabrbr Annelik0707 ben gittiğimde sormuştum normal doğumlu paket 30,000 di 10 muayene , 5 nst vardı içinde
Sedosh busrabrbr merhabalar bende bunu merak ediyordum kendi doktorum hariç Profa falan denk geldim doğum ücreti yüksek olursa o doktor fiyatında mı ödeyeceğim diye. Siz kimle konuştunuz hastaneyle mi o mu söyledi acaba size?
elifsen Psikologaylin benim 2. ve sezeyan olacağı için mesai dışı olmaz diye umuyorum. ama yakınlık açısında bahçelievleri tercih ettim ilk. sağlık sigortam var her ikisinde de bedava doğuracam :)
busrabrbr Sedosh evet çağrı merkezini aradımm doktor gelirse ek olarak 5,500 dediler , peki mesaide farklı doktor olduğunda ücreti pahalıysa onu mu ödicez dedim evet dediler açıkçası bu biraz kafamı karıştırdı ya 🥺
Psikologaylin Sedosh benim ilk doğumda 2019 yılında kendi doktorum 2.500 dü doğum ücreti ama mesai dışı eğer prof gelirse 7.500 olur dediler o tamamen şans dediler biz de kendimizi en kötü senaryoya hazırlamıştık yapacak bir şey yok kısmet artık diye benimde doğum pazar gününe denk gelmişti doç dr gelmiş şansıma doğum sonrası hastaneden ayrılırken muhasebeye gitmiştik 1.700 tl ödemeniz dediler çok mutlu olmuştum 😂 sonuçta normal doğumda kendi çaban ve ebe yardımıyla doğuruyorsun doktorun uzmanlık seviyesi çok önemli değil çoğu işi ebe yapıyor o kadar para sırf uzmanlık seviyesine veriliyor yazık
Sedosh busrabrbr Şuan benide epey karıştırdı bende kendimi direk o hastaneye endekslemiştim ama aşırı saçma buldum benim talebim doğrultusunda birşey değil neden ekstra ücret alıyorlar çok saçma
Sedosh Psikologaylin yani siz kendi doktorunuzun çağırmadığınız halde Prof diye sizden ek ücret istediler bu durum bana biraz saçma geliyor açıkçası sonuçta benim elimde olan bişey değil kendi doktorumu talep etmiyorum şansa kim varsa doğurtacak neden ekstra ücret istiyorlar anlam veremiyorum benim talebim olan bişey değil🫤