Esram_lina benim kese 6. Haftada belliydi ama daha kalp atışı yoktu 10 gün sonra tekrar gideceğim bu sefer olur dedi doktorum
Kese ve Kalp Atışı Haftalarınız
Esram_lina
Gebelik kesesi 5.-7.hafta
Yolk sac 5.-7. Hafta
Embriyo 6.-8.hafta
Kalp atışı 6.-9.hafta
Esram_lina 6+2
Esram_lina ilk kızımda kalp atısı 7+4 de duymustuk.
Şimdi 2.ye hamileyim 6.haftada duyduk alttan ultrason ile. Bugün gittim 7.haftama girdik normal ultrason ile gayet iyi kalp atısı denildi 🤭
Esram_lina genelde 6 da kese 7 de kalp atışı oluyor
Esram_lina hiç acele etmeyin 7.haftada gidin ikisini bir görürsünüz ben erken gittim dış gebelik boş kese dediler ve bekledim 7.haftamda gittim şükür hem kese hem kalp atışını duyduk
Esram_lina 6 hafta 3. Gününde çok şükür 🙏🏻
Esram_lina 5.hafta kese 6.hafta kalp atisi
Esram_lina kese 5 haftalıkken görülür hatta bazı annelerimiz kalp atışlarını 5+ larda duymaya başlamış vajinal muayene de bizde 6+3 de duyduk kalp atışını
Esram_lina 5+3 kese 6+1 kalp🩷
4 haftada kese göründü 6 haftalıkken kalp atışını dinledim şuan 19 haftaligiz
4 haftalıkken bebeğimi öğrendim kese de görüldü 6 haftada kalp atışlarını dinledim 🤰
Esram_lina ben 5+3 te kese 7+5 te bebişi ve kalp atışını duydum canım 🥰
AdelinaAybars merhaba canım gerçekten duydun mu kalp atışıni 5haftalikken
Zeynep_Ali merhaba gerçekten belli oldumu kalp atışı maşallah bizde cuma günü gideceğiz tam 6Haftalik oluyoruz inşallah duyarız
Esram_lina keseyi 5. Haftada görmüştük ilk kalp atışı da 8. Haftadaydı sanırım kuru fasülye kadardı 🥹
Kelesnade 7 bucuk haftalık olduk keseyi gördük yolk kesesinide gördük bebek daha yok
Esram_lina ilk bebegimde 5 haftada keseyi gördük 6 haftalık öldüğünde kalp atışını duyduk ama ikinci bebeğimde kese ve kalp atışını 7-8 haftalık iken gorebildik
Kelesnade canım bende 6+0 da gittim sadece kese vardı 10 gün sonra gel dedi bana şuan 6+6 cuma randevum var baya endişeliyim inş kalp atışını da duyarız
Maviss-anne bende aynı durumdayım zaman geçmiyor stres yaptım :(