- Düzenlendi
Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman görebilirim? Sizler ne zaman gördünüz?
Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman görebilirim? Sizler ne zaman gördünüz?
Esram_lina en erken 6 hafta en geç 8 9 hafta
Esram_lina ikisini birlikte istiyorsan 7. Haftanda gitmelisin. Daha erken de duyuluyor falan ama garanti olsun diye hem kese hem bebek hem kalp atışı bir arada olmuş olur.
Şimdi çıktım 5hafta 6gun yok daha kalp atışı
Esram_lina 5 haftada keseyi gördük bugün 6+6 da kalp atışını duyduk çok şükür. Ultrasona göte 6+4 dü 🥹🤲🏻
İçin rahat olsun istiyorsan bence 7-8 haftalarda git. Ondan önce insan stress yapiyor. Ben 7+4 de gittim
4 haftalıkken keseyi gördük bugünde 7+5 kalp atışını duyduk
5+6 da keseyi gorduk geçen hafta 6+6 kalp atışını duyamadik bugün 7+4 oldum bakalım çok endişeliyim inşallah duyabilirim
Esram_lina ben 5.haftada duydum
Esram_lina 6. Haftada gördüm ben
Esram_lina 4+5 te kese 6+4 te kalp atışı duydum iki çocuğumda da 🥰
4+2de keseyi gördük 6+1 de kalp atisini duyduk 🥰Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Esram_lina ben ikisinde de 6+3 te gordum ve duydum yani genelde 6ile 8.haftalar arasi oluyor 7.haftada gitseniz muhtemelen ikisinide gorur duyarsiniz
Esram_lina oğlumda 6 haftalıkken vajinal ultrason ile görüp duyduk kalp atışını bu hamileliğimde 5,5 haftalıkken karnımdan görüp duyduk
Esram_lina ben bugün keseyi gördüm 6+5 1 hafta sonra kalp atışı işin gidicem
SedaNurOkurer kalp atışını neden duyamadiniz
Peki bunu beta ile alakası varmı
Osgecannn keseyi gördüğünüzde bebeği de gördümüz mü? 5+1 iken gittim sadece kese göründü normal dedi de ama yine de endişeliyim sizde dıruö neydi?