Esram_lina 5 hafta 5 günlükken hem kese hem kalp atışını duyduk 🤲
Kese ve Kalp Atışı Haftalarınız
Esram_lina 4+2 de öğrendim beta 1245 geldi 4+4 de 2995 beta ile kese gördüm sonra Dr 6+3 de çağırdı kalp için o zamanda kalbi duyduk. Şu an 25+2 💞
Esram_lina erken anladığım için keseyi alttsn muayene ile 3. Haftada gördüm kalp atışınıda 7. Haftada duydum 🥹
- Düzenlendi
Gelecek ay 16 sında kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah 5+4 kesemizi gördük ve ben hiç belirti yaşamadım bu ayın 19 da hamile olduğumu öğrendim çok güzel bir duygu😍❤
Esram_lina keseyi 4 haftada gördüm kalp atışını 10 haftada duydum bilerek geç gittim 6 haftaya kadar duymadım doktorum korkma çok küçük dedi duyulmaz hemen dedi etrafımda ki çoğu olumlu konuştu çoğu olumsuz bende beklemeye karar vermiştim
Esram_lina 5.haftada kese 6.haftada vajinal muayene ile kalp atışını duymustuk 🧡
Kese 4+5🐣
Kalp atışı 7+3 🙏🏻
Esram_lina
6.hafta 🥰
Esram_lina benim 6+4 de kesemez görüldü.. 8+4 de de kalp atışını duyduk çok şükür
ErdAys58 evet özel e gitmiştik ve net bi şekılde kese yi gördük kalp atışlarınıda 😊😇☺️🤲🏻
Esram_lina 6+0 keseyi gördüm 7+0 kalp atışını dinledik
Zeynep_Ali maşallah diyelim o zaman
Esram_lina kese 6 Bebek kalp atışı yedide Altan görülmüştü yanlış hatırlamıyorsam
ErdAys58 duyarsınız İnslqlah o kadar heyecanlı oluyo ki duygulanmamak elde deili 😇
Zeynep_Ali hiç sormayın ya cuma günü bı gelseydi de gitseydim
Merhaba 4+2 de keseyi gördük, 6+3 te kalp atışını duyduk :)