• Gebelik
  • Kese ve Kalp Atışı Haftalarınız

Esram_lina ben ikisinde de 6+3 te gordum ve duydum yani genelde 6ile 8.haftalar arasi oluyor 7.haftada gitseniz muhtemelen ikisinide gorur duyarsiniz

Esram_lina oğlumda 6 haftalıkken vajinal ultrason ile görüp duyduk kalp atışını bu hamileliğimde 5,5 haftalıkken karnımdan görüp duyduk

1. Haftada kalp atısını duyduk 5. Haftada keseyı görmüştük

Umut_aras bebek hemen keseye düşmüyor bugün kesemin içinde bi nokta verdi bebeğin beslenme tüpünün olduğunu bi hafta sonra gelince kalp atışının duyulabileceğini söyledi tüpün kesenin içinde olmasının sağlıklı olduğunu bebeğinde yerleşeceği anlamına geldiğini belirtti

M-Y2020 ben muayeneye gittiğim de beta 338di gözükmedi çok stres oldum bundan 2 hafta önceydi sonra 2 hafta gitmeyim dedim görmedikçe stres oluyordum bugün gittim kan verip vermediğimi sordu 2 hafta önce verdiğimi söyledim alttan muayene etti bu sefer gördü kan bile istemedi randevu verdi 1 hafta sonraya kalp atışı için sizde görmediyseniz asla stres olmayın bekleyin zaten 6 ile 8 hafta arasında hem keseyi görüp kalp atışını duyabiliyormuşuz ben kendimi çok strese sokmuştum ama bebeği hala görmedim sabır işi her şey anında bizim düşündüğümüz gibi olmuyor her oluşum ayrı bi zaman istiyor asla kendinizi streslendirmeyün çünkü ben çok gerildim

Esram_lina 4.jaftada keseyi gördük 8.haftada net kalp atışını duyduk 🙏🏼

Esram_lina ben 4 haftada keseyi gördüm 7. Haftada kalp atışını duydum

Esram_lina 4+6 keseyi görmüştüm 6+1 kalp atışını duymuştuk dollenmeyle alakalı☺️

Esram_lina keseyi 5+1 de gördüm kalp atışını 6+4 de gördüm fakat çok küçük bebek rahatsız olmasın diye dinlemeyelim dedi doktorum. 10+6 da hem hareketlerini ense kalınlığını hem de kalp atışını duydum çok şükür 🥰