M-Y2020 tabiki var beta düşük olunca kese gözükmüyor
Kese ve Kalp Atışı Haftalarınız
SedaNurOkurer peki siz beta kacken gitmiştiniz
Esram_lina 4+5 te kese. 7+0 da kalp atışı duyuldu
M-Y2020 ben muayeneye gittiğim de beta 338di gözükmedi çok stres oldum bundan 2 hafta önceydi sonra 2 hafta gitmeyim dedim görmedikçe stres oluyordum bugün gittim kan verip vermediğimi sordu 2 hafta önce verdiğimi söyledim alttan muayene etti bu sefer gördü kan bile istemedi randevu verdi 1 hafta sonraya kalp atışı için sizde görmediyseniz asla stres olmayın bekleyin zaten 6 ile 8 hafta arasında hem keseyi görüp kalp atışını duyabiliyormuşuz ben kendimi çok strese sokmuştum ama bebeği hala görmedim sabır işi her şey anında bizim düşündüğümüz gibi olmuyor her oluşum ayrı bi zaman istiyor asla kendinizi streslendirmeyün çünkü ben çok gerildim
Esram_lina 4.jaftada keseyi gördük 8.haftada net kalp atışını duyduk 🙏🏼
Esram_lina 7.haftada keseyı gördüm kalp atalınızda duydum
Esram_lina ben 4 haftada keseyi gördüm 7. Haftada kalp atışını duydum
Esram_lina 4+6 keseyi görmüştüm 6+1 kalp atışını duymuştuk dollenmeyle alakalı☺️
Esram_lina keseyi 5+1 de gördüm kalp atışını 6+4 de gördüm fakat çok küçük bebek rahatsız olmasın diye dinlemeyelim dedi doktorum. 10+6 da hem hareketlerini ense kalınlığını hem de kalp atışını duydum çok şükür 🥰
5.hafta da kese görüldü 6.hafta da kalp atışı dinledik
Kelesnade Benimde 5. haftada kese gorundu simdi 6 haftaligiz haftaya gidicem bebek ve kalp atisini duyariz insallah…Dr makinasiyla da alakali biraz kese ve bebegin gozukme zamani ..
Mucizeemmss cevabınız için teşekkğrler ben de biraz endişelenmiştim. Allah korusun diğer türlü olumsuz bi şey olmasın da
Esram_lina 5+3te kese 6+5te kalp atışı duydum 🥰
Çok küçüktü o yüzden en neti bende 7 hafta dan itibaren
Esram_lina 5. Haftamda kesemi 6. Haftamda kalp atışını 🥹
Esram_lina 4+3 te keseyi gördük 6+2 kalp atışını duyduk
Ben 8 haftada gordum kalp atiwini
Esram_lina 5+0 keseyi bugün gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi