• Doğum
  • Bulunduğunuz Yerde Doğum Ücretleri

hilaltas devlette sezeryanda .normal doğumda ucretsiz. İlk kizimi 5 kurus ödəmədən normal doğurdum.ikinciyi de Allah nasip edərsə Hayirlisi ile mayista yine bisey ödəmədən dogurucam. Herkes sağlıkla kucaklasin yavrusunu.bende dahil🤲☺️

İstanbul medipol çamlıcaya gidiyorum şuanda normal 6500 normalden sezaryene 8500 direkt sezaryen 14700

Ustanbul sultangazi medigold sultan hastanesi gecen ay 7000 bin civari demisti sezeryana

Tek doğum ücreti Medical park :13.500( normal sezeryan farketmez)
      Bazı doktorlara doğum paketi yapmışlar. Doğum paket satın aldık 8 muayene+5 Nst+ kan tahlilleri+şeker yüklemesi+Detayli ultrason+doğumdan sonra lohusa şerbeti kapı süsü+ özel ebeden emzirme doğum eğitimi = **25.000₺ ** ye okeyledik

Bağcılar şafak hastanesi sezeryanla 7 bin TL
        Ben Türkiye hastanesine gidiyorum orada normal 15 bin sezeryanla 17.500 TL
        Memorial Şişli hastanesi normal 30 bin sezeryanla 37500 tl

Abcc-1 anne hakkından yararlanabiliyorsunuz özeller de dahil hamile anneye sigorta desteği veriyor sakın 60 bin vermeyin yazık günah

Cerena_87 hangi hastane ben de Gaziantep’teyim bi özel hastane 8000 dedi siizn hastane daha iyiyse düşünebilirim