BEAUTY28 hilaltas ilk sezerynaim 14,300tl 2.sezeyrnaim insAllah temmuzda olicak 16000 olicak is arkadasim 1 hafta once ayni dr 2.sezeryani 16000 yaptirsi cunki ondam bilouorum artik
elifcicek_07 Antalya tıpta yapacağım eğer planlı sezaryen ve takipli doktorum yaparsa 2-4 bin ama normal olursa o ücretsiz
Betusgunes Abcc-1 kaç haftaliksiniz genel sağlık sigortası yaptırın hemen ayda 200 TL ye mi ne oluyor ben üçüncü gebeliğim de yaptırmıştım o zamanlar 60 TL idi aylık ödemesi şimdi 200 olmuştur SGK ya gidin sigortanız olmadığını söyleyin özel sağlık sigortası yaptırmak istediğiniz söyleyin bu şekilde sigortalı gbi gorunuyorsnz her hastanede fais fiyat odemezsnz
Abcc-1 Betusgunes 6. aya girdim 3-4 aylıktan beri araştırdım sigorta geçmiyor yani hamilelik öncesi yapılmadıysa sadece devletten gebelik izni ile ödeme alabiliyorum
Betulkaraa34 İstanbul gaziosmanpaşa kucukkoy bilge hastanesi normal dogum 8.500 zorunlu sezeryan 10 istege bagli 14 bin
busenaz68 hilaltas Aksaraydayim normal 10.500 sezeryan 11.500 bende 1 Mayıs’ta sezeryan olacağım inşallah 🙏
beyza-1 hilaltas benim de mayıs lüleburgazda oturuyorum özel takipliyim 11 bin tl sezeryan ve normal aynı fiyat
mervekocogl EsRaHa Merhaba sigortanız mı var? birkaç ay önce bir arkadaşım 50 bine doğum yaptı jimerde. Doktorum da sadece Jimer ve Hayat hastanesi ile anlaşmalıymış henüz net öğrenmedim ama duyduğum fiyatlar çok korkutuyor beni. 20 civarıysa yine şükredeceğim..
ucuncuyegebe mervekocogl ben de aynı şekilde düşünceliyim. Aytül Erdoğmuş’a düşünüyorum doğumu. Jimer ve Hayat ile anlaşmali. Sezaryen sonrası normal doğumu jimer’ de yaptırıyormus. Acaba bu 22-25 bin sadece hastane parası mı. Arkadasiniz 50 civarı ödemiş ya doktoru dışarıdan mıymış?
ikiprensannesi__ hilaltas valla hiç sorma Adana’da oturuyorum 7.500 9.000 10.000 en en ucuz yer oda tıp merkezi hastane bile değil 5500 fiyatlar aşırı uçuk bana göre (sezeryan.dogum)
Kalendermesrep Merveincim Merhaba. Bu 15.500 sadece doğum ücreti mi ? İçerisinde gebelik takibi var mı ?
sidames Brccnr doktor ayrı hastane ayrı alıyor, doktorumuzun kendi kliniği var hastanede muayenesi yok sadece dogumhanesini kullanıyor
Vehim sidames benim de öyle Ataşehir acıbadem 22.500 istiyor normal oda sezeryan 48.500 de doktorumun kendi ücreti.
Cerena_87 Oksuz Defa life hastanesinde Arif deniz dokdorum ben memunum kendi acımdan her şeyimi takip edyor
Burcay Selinceper ben şuan medilife da kontrole gidiyorum doğum için 8 bin fiyat verdiler zam gelmiş olamaz diye düşünüyorum hatta düşünmek istiyorum 🤦🏻♀️🥲
Selinceper Burcay aldığım fiyat 2 hafta önceydi. Söyledikleri; zorunlu sezeryan var o da normal doğum diye giriyorsunuz aksi bir durum yaşanırsa mecburen çevirdikleri durumda 8000tl sezeryan yapıyorlar. Ama kendi tercihiniz sezeryan olursa 9500tl normal zaten 6000tl Hatta odalar içinde fiyat sormuştum bir tane paravan olan biraz daha geniş bir odasi vat tercih durumunda ekstra 300tl o kadar