Balkupu-53 hilaltas İstanbul Silivri Anadolu hastanesi muayene ücretleri 320 TL sezeryan ve normal doğum 11.400 TL
mothertobe1994 BirTim Merhaba. Hangi hastanede dogum yapacaksiniz ? Ben de kibristayim. Bizim normal dogum ocak fiyati 22500, sezryn 25000di en son. Miracle hastanesinde.
Ezz mothertobe1994 Yakın doğu sezeryane 21 bin istedi nisan ayında ki fiyatı Benim doğumun kısmetse orda olacak
Alizee Yrgnnnnnn merhabalar. Doktorunuz kim Kıbrısta? Bende Kıbrıstayım. Bizde düşündük doğuma İstanbula gitmeyi ama küçük bebekle yolculuk zor olur diye düşündüm sonra
AdaKaranfili hilaltas devlette sezeryanda .normal doğumda ucretsiz. İlk kizimi 5 kurus ödəmədən normal doğurdum.ikinciyi de Allah nasip edərsə Hayirlisi ile mayista yine bisey ödəmədən dogurucam. Herkes sağlıkla kucaklasin yavrusunu.bende dahil🤲☺️
Moonlightbetul İstanbul medipol çamlıcaya gidiyorum şuanda normal 6500 normalden sezaryene 8500 direkt sezaryen 14700
KayraKuzusu Eymenin_annesi63 Devlet hastanesi hiçbir doğum şekline ücret almıyor canım arkadaşlar özel hastanelerin ücretlerini söylüyor
Tugceleventsoy Etkinmhmt 13.500 oldu antalya yıldız medstardan aldık fiyatı ⅔ gün önce sezeryan fiyatı