Nureda199 Bebek 5 10 dkda çıkıyo en fazla seninle işleri biraz uzun sürüyo yarım saat kadar

Denizkaramuk kilosunu fazla onemsiyorsun derken? Ben kendim icin dedim 24 nisanda alinacak tam 38de herangi bi bir sorunum sancim yokken ters vs degilken. Neyi önemsediğimi nerden biliyorsun sen? Anne karnında 1 gun disarda1 haftaya bedel oldugunu biliyormuydun ben kendim icin yorum yaptim tek kilo degil genel olarak erken mi acaba dedim cubku 24 dogumum var.

Medinehnm yaa gercekdenmi normal o zamana bana gun verdide doktor 24 nisan korkuyorum acikcasi cevremde hep 39da aldilar ciger gelisimi ve kilosu acisindam erkenmi doye düşündüm doktorda birsey diyemedim gun verince acikcasi

ozgevolkan spinal sadece tek belden igneyle yapilan islem etkisi 15 dk sonra başlıyor, digeri 2 igneli islem serum gibi oraya bisey takiliuor oradan ilac veriliyor agri olarak farki ne onu bilmiyorum o yuzden sordum 2 secenek sunuldu bana spinalmi epiduralmi diye bende karar veremedim

Mlsayca_07 Inwallah canim inwallah Allah yardimcimiz olsun evet ilk hamilelik bende kizdi sende ?

Kizilicee 39 olsa kilosu daha iyi olmazmıydı diyen sizsiniz ben sizin yazdığınıza göre yaptım ne yazdığınızı unuttunuz sanırım?

Bebişim doğdu kızlarr Rabbim tek nefeste kurtulmayı nasip etsin inşallah herkese

Irane benmde ilk canım benmki erkek sağlıkla gelsinler ınsallah

Denizkaramuk daha iyi olmazmi bi soru? Benim icin asiri önemli dememisim ve biz suan nefes durumuna filan müdahale edemiyoruz hamileyken saglikli olmasi daha önemli profilime girip eski yorumlarimi okuyun. Kilo cok önemli oldugunu dusunen birj degilim sadece gelisim acisinda 1 gun anne karni disardaki 1 hafta yasam sürecine bedel bu kilosunada nefesinide etkilicej faktörler anlamadim o kadar yorum varken gelip bana bunu sormanızi çünkü ben fikrimi soylemedim sordum sadece soru onergersiydi fikir beyahani degil iyi günler.