Nedbur Kizilicee Benim bel ağrılarım başlamıştı bebeğim de makat gelişliydi zaten aslında 24 Nisan da alacaktı ama son kontrolümde iyice aşağıya inmişti doğum başlamıştı acil sezeryan oldum 3110 doğdu çok şükür sağlıklı
Nedbur Denizkaramuk Kesinlikle önemli olan sağlıklı olması biz bi sıkıntı yaşamadık inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz
Nureda199 Nedbur ben hissetmekten korkuyorum ama öyle hissetme falan oluyor mu ne kadar sürüyor acaba
burcin-2202 Nedbur Allah analı babalı büyütsün inşallah. Pozitif sezeryan hikayenizi bekliyoruz , 05.05 benimde sezeryan . Korkuyorum çok belki cesaret olur . 🫶🫶
Smelt Pazar günü ben de sezeryana gireceğim 38+6 olmuş olacak, bebiş kanala yamuk yerleşmiş çatı kontrolümde de çok dar olduğunu söyledi nasip artık, spinal mi epudral mi ona kim karar veriyor artısı eksisi nedir acaba bilenler yazabilir mi
Nedbur Smelt Onu sana amaliyathanede sorarlar canım aksi bi durum olmadıkça sen karar veriyosun mesela ben doğum yapacağımı bilmediğim için sabah kahvaltı yaptım öyle gittim nstye aç almıyolar diye ama doğum deyince onlar karar verdi spinal yaptı zaten bende spinal istiyodum
Mlsayca_07 Irane aynenn valla sana yazıcam ikimizde hayırlısıyla alalım kucağımıza bebişlerimizi ee senın ilk hamılelık mi kız mı erkek mi
Irane Mlsayca_07 Inwallah canim inwallah Allah yardimcimiz olsun evet ilk hamilelik bende kizdi sende ?
Kizilicee Ozgeliz spinal sadece tek belden igneyle yapilan islem etkisi 15 dk sonra başlıyor, digeri 2 igneli islem serum gibi oraya bisey takiliuor oradan ilac veriliyor agri olarak farki ne onu bilmiyorum o yuzden sordum 2 secenek sunuldu bana spinalmi epiduralmi diye bende karar veremedim
Kizilicee Denizkaramuk kilosunu fazla onemsiyorsun derken? Ben kendim icin dedim 24 nisanda alinacak tam 38de herangi bi bir sorunum sancim yokken ters vs degilken. Neyi önemsediğimi nerden biliyorsun sen? Anne karnında 1 gun disarda1 haftaya bedel oldugunu biliyormuydun ben kendim icin yorum yaptim tek kilo degil genel olarak erken mi acaba dedim cubku 24 dogumum var.
Denizkaramuk Kizilicee 39 olsa kilosu daha iyi olmazmıydı diyen sizsiniz ben sizin yazdığınıza göre yaptım ne yazdığınızı unuttunuz sanırım?
Kizilicee Medinehnm yaa gercekdenmi normal o zamana bana gun verdide doktor 24 nisan korkuyorum acikcasi cevremde hep 39da aldilar ciger gelisimi ve kilosu acisindam erkenmi doye düşündüm doktorda birsey diyemedim gun verince acikcasi