Mlsayca_07 Irane aa Antalya’da yaşıyorum ben turızmle ilgileniyorum bir sürü azerı gelır buraya tatıle çok severim azerılerı konuşmalarını önceden anladığımı düşünüyordum azerılerle tanışınca asla anlamadığımı fark ettim 😅😅
Irane Mlsayca_07 😀😀😀Bende turkleri cok severim canimm benim foktorum aradi 24nisan ameliyyata alalaim dedi 1gunde one atildi dua edin bana rica ederim
Mlsayca_07 Irane yaa benden 1 gün oncesın yanı ayyy Rabbim şifa göndersin inşallah sağlıkla alırsın kucağına benmki hala 25 Nisan 🤭benden önce alınacaksın artık bana anlatırsın rahatlatırsın beni
casper12 Mavisssss98 ciddimisinz ya niye erken olsun niye nefes alamasın 39. haftaya girmıs bi bebek ve sezeryan günü nerdeyse herkeste aynı oldugu halde sizdeki endişe anlamsız
Mavisssss98 Ilk gebeligim ve haklısınız şuan düşününce banada anlamsız geliyor. Hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık.
Esraaybars Nedbur belden uyumusmalı mı komple mi bayılttılar bide sonda takıyorlarmış acı oldu mı ve dogumdan2 saat sonra gelip karnına bastırıyorlarmış varmı öyle bisey
Turkan0663- Esraaybars Ben yeni sezeryan oldum karnıma bastırmadılar devlet hastanesi bide sondayı uyuşuk ken takıyorlar çıkarırken de hiç acimiyo dikişler acıyo işte
Mlsayca_07 Irane bende yarın kan tahlılı falan vermeye gıdıcem büyük ihtimalle 25 de ameliyatım kacta olduğunuzda öğrenecem aslında soyledıler sabah 10 dam önce olur diye ama net bi saat ogrenmıs olucam