strong17 teşekkür ederim videoyu önceden görmüş olsaydım bunu yaptırırdım.Yine de soracagim doktoruma bende bebekligimde boğmaca gecirmisim çünkü

r10b benimde 2. Gebeliğim eğer 3 yıl geçmişse tekrar 2 doz yapılıyor benimkinin üstünden 5 yıl geçtiği için etkisi geçiyormuş.

r10b bende ilk dozu oldum 2 . Doz yok denildi. Dogumum 25 temmuz gibi olucak bana 5 temmuzda gel erken gelirse. Biz arariz aramazsak yapacak bisi yok dedi

• r10b bunu yanıtladı.
    • r10b bunu beğendi.

Minis122 aile hekimi acele etmeyin gelir mutlaka dedi hayırlısı olsun

r10b gelirse oluruz gelemse yapacak bisi yok canim

r10b rica ederim.. Doktorunuz onaylarsa eğer ben sancaktepe-rings eczanesinden bulmuştum

• r10b bunu yanıtladı.
        • r10b bunu beğendi.

r10b benim 32. Haftada oldu hergun nerdeyse bekliyordum aşı gelecek diye gelmedi en sonunda orucun ilk günü eczaneden al gel dediler kaç tane eczane gezdim bulamadım tam ümidi kesmiştim son bi eczaneye girdim buldum 88 TL aldılar normalde ücretsiz olan bir aşı bu hemşire eczaneye sorduğunda 55 TL demişler bize 88 TL dediler resmen iki katı ücret verdik fırsatçıliktan başka bişey değil

• r10b bunu yanıtladı.
          • r10b bunu beğendi.

r10b benim 4. Asiymis ilkini 13 yaşında oldum ikisini biri ilk gebeligimde biri de doğum yaptığımda simdikini de ikinci gebeligimde aradan 4 sene geçti 4. Yu oldum bu son başka yok dediler

• r10b bunu yanıtladı.
            • r10b bunu beğendi.

Eliff_42 bende 5 sene önce olmuştum ,ebe etkisi kalmamıştır tekrar olmamız lazım dedi

Arkadaşlar ben iki doz oldum ikisinide parayla satın aldım zaten bi tanesi 88 tl. Yok çünkü bulamazsınız eczaneye söyleyin getirtiyorlar.

r10b ben bütün dozları oldum başka yok dedi hemşire

r10b rica ederim ben öneride bulundum ama siz gerçi bir doz vurulmuşsunuz zaten çok pardon yeni okuyorum üst üste belki fazla gelir, biz burada ne yazarsak yazalım en doğru kararı doktorunuz verir sağlıklı günler :)

• r10b bunu yanıtladı.
                • r10b bunu beğendi.

strong17 aynen öyle , estağfurullah size de sağlıklı günler dilerim.🍀😊

r10b
                  Nerde oturuyorsunuz biz Anadolu yakasındayız Kurtköy taraflarında Sultanbeyli tarafında var bende alıp yaptım

• r10b bunu yanıtladı.
                  • r10b bunu beğendi.

Adaderen2808 Anadolu yakasındayım bende ,Ataşehir taraflarında buldum 1 doz oldum teşekkürler 🙏