İstanbul’da yaşıyorum.Saglik ocağı,devlet hastanesi,bir sürü eczane gezdim ama piyasada aşı yok.25 haftalık oldum 1 doz aşı bile vurunamadim .Sizler neler yaptınız
Tetanoz aşısı bulamıyorum
r10b ben de 26 haftalık hamileyim, 1.dozu oldum 2.doz yok sağlık ocağında olamadım daha 🤷🏻♀️
r10b ilk gebeliğiniz mi benim 2. Gebeliğim doktorum ilkinin üstünden 5 yıl geçmediği için sorun olmaz dedi ilkinde 2 doz olmuştum benim ebem de gelince arayacağız dedi dün kan testine gittim aşı da gelmedi heralde falan dedim 1 tane var elimizde sana yapalım dedi arayacaktınız dedim 3 tane yolladılar zaten aramadık kimseyi gelip sorana yaptık diyor 24. Haftada yaptırmış oldum 2. Gebelikte tek dozmuş allahtan
r10b çevre illerin devlet hastanelerine gidin sorun, pandemide aşı bulamayınca öyle yaptık hatırlayın
Lafayette mnli Ozoooo tugba3863 Funda-01 hepinize çok teşekkür ederim kızlar,bir sağlık çalışanı tanıdığımız sayesinde bulduk.İlk gebeliğim olduğu için biraz da panik yaptım.Dun baya bı eczane,hastane vs gezdim halledebildik 🙏Sağlık ocagiyla da haberlesiyorum ama hiç gelmemiş ellerine dediklerine göre.Darisi diğer bulamayanlarin basina 🙏🍀
r10b ben ikisinide vurulamadım deprem bölgesine gitti dediler
r10b gebelikte kaç doz aşı vuruluyor ki bir doz değilmi zaten
mnli benim ilk gebelik ama tek bir aşı var
Eda_arslan hayır canım tek dozun bir koruyuculuğu bulunmuyor en az iki doz 4 hafta ara ile vuruluyor.
Eda_arslan ilk gebelikte iki doz vurulmuştu sağlık ocağınızı sıkıştırın derim 2. Gebelikte 5 yıl geçmemişse tek dozmuş
Sağlık ocağı ebem çok ilgili sağolsun gelir gelmez hemen çağırdı gel bitmesin vuralım sna diye o yüzden ikisinide vuruldum.