• Doğum
  • Sezaryen olanlar bakabilir mi

Eliff_42 Eminim herkesin tecrübesi farklıdır ben komple uyutulmuştum çok da memnun kaldım yine çocuğum olursa yine komple isterim 😄

Eliff_42 dün sezaryen oldum canım tüm gerçekliğiyle söylersem çekiştirme çok hissettim ama herkes hissetmiyor burdan okuduğum kadarıyla,çok mide bulantısı oldu bide bende ameliyat anı öğürdüm baya bide ama bebeğimi gösterdikleri an harikaydı 😻

Night benide uyuttular ilkte bunda yarım uyuşturucak sanırım o sebeple bilgi almak istedim

Aaaysee ayy ben kaldiramam sanırım 🥺 nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa

Eliff_42 ben o an şoktum ve tesadüf gördüm tepede dedim izleyeyim yarım yamalak zaten birşeyler görüyorsun aralardan hahah 😂

Eliff_42 Benim sezaryen olma gibi durumum olabilir kesin değil. Ama olursa bende spinal istiyorum çünkü genel anestezinin ayılma süreci anesteziyi vücuttan atma süreci daha zor oluyormuş🙏🏼

Eliff_42 hiç bir acısı yok ilk kızımda bel altı uyuşturmuşlardı ama kızım doğduktan saniyeler sonra bayılmıştım ameliyat bitince uyandım kızımı görmemiştim ikinci çocuğum olan oğlum da yine bel altı uyuşturdular sadece midem bulanıyordu kusacak gibi oluyordum ameliyata istifra etmedim tuttum kendimi çıkınca 4 5 defa istifra etmiştim şuan üçüncü çocuğuma hamileyim ve sezeryanımda bel altı uyuşturma istiyorum

2,5 ay önce spinal oldum. Ne çekiştirme ne acı hiçbir şey hissetmedim.
          Karına bastırma da acımıyor sonda da.
          İlk ayağa kalkarken saniyelik acı oluyor ama yürüdükçe açılıyorsun.
          Sağlıkla alın kucağınıza💕💓

Eliff_42 bende de panik atak var karnıma bastırdilar bebeği çıkartmak için ben kurbanlık dana gibiydim sakinleştirici yaptılar kafalar leylaydi skshdhsks