ErdemirinAnnesi ay inşallah ya o kadar tedirginim ki 🥺 ilk ayağa kalkınca falan yürümede bi sıkıntı fln olmuyor dimi
Sezaryen olanlar bakabilir mi
Eliff_42 hayır hatta ben şu tepedeki lamba kenarından izlemiştim yarım yamalak yansımalar sadece ağız kuruluğum çok oldu
Eliff_42 tamamen uyutulmak nasildir bilmiyorum ama ilk kızım da da yarim yapilmisti ve asla bi sorun yasamadim. Benki cok korkuyordum sezeryandan. Ama asla acı yok cikarken bi onu hissediyosun ama acili bi durum degil. Vee onu görmek dunyalara bedel. Simdi yine yarim istiyorum nasipse 🥰
Eliff_42 bende çok endişeliydim ama hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasındada olmadı çok kolay gecen bir sezeryan süreci yaşadım hatta biraz ağrım olmuştu bebeğimi emzirirken geçmişti ağrım işimdi ikinciye hamileyim umarım bundada aynı şekilde geçer bende de şuan ilk doğumundan farklı bir şehirdeyim yeni doktor yeni hastane buda rahat geçermi endişesi var biraz
prematureannesi_ ayy yok ben bakarsam piskolojim bozulur bakamam ben panik atagim var benim 🥺
GizemKadirr rabbim kolaylık versin inşallah 🤲🏻☺️
Daha dün sabah ikinci sezaryenimi oldum, hiç korkulacak bişey değil. Yarım uyuşunca evet ilk ayağa kalkarken falan sıkıntı oluyor ama bünyeye göre de değişiyor o. İnşallah seninde çook kolay geçer hemen kavuşursun yavruna 🩷
Eliff_42 amin cümlemize 🙏🏻
mercimekkoftesi1 amiinnn inşallah 🤲🏻
Eliff_42 ben o an şoktum ve tesadüf gördüm tepede dedim izleyeyim yarım yamalak zaten birşeyler görüyorsun aralardan hahah 😂
prematureannesi_ ben o kadarını da izleyemem büyük cesaret valla 😂😂
Eliff_42 Benim sezaryen olma gibi durumum olabilir kesin değil. Ama olursa bende spinal istiyorum çünkü genel anestezinin ayılma süreci anesteziyi vücuttan atma süreci daha zor oluyormuş🙏🏼