Semanurkcbs 32+0 olduk bizde aynı şekildeyim ilk gebeliğim hiç böyle degıldi😂sureklı bulantım olurdu bişy yiyemezdm ortası yok bu işin galıba😂

Semanurkcbs bende tam bebek kilo alacağı zaman yemediğim için kilo almıyorsa diye endişeliyim :( iki öğün yiyorum bir porsiyonda meyve o kadar bunları bile zor yiyorum nedense

Bende 33+1 oldum 32 haftada 2.55 gr di 35 haftalik da gidecem zaman gecmiyor 36 fun kaldı doguma

Kiloyu kafanıza takmayın kızlar yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsun kucağımıza alalım 🌸🌸

33+3 olduk an itibaryle karnım gergin yürümekte zorlanıyorum bacaklarım ağrıyor erken doğum riskim de var 😂 cuma sıra bulabilirsek kontrole gtcez 31 de gittiğimde 1.800 du kilosu bebişin🤭

Div iştah gırlaaa 😂😂😂 dağlam yiyorum yemiyorum desem yalan olur yani

babysevgi aman bulantı olmasın ya o çok çektiriyor boşver can boğazdan gelir biz bol bol yiyelim 😂😂

nidosh allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah ya çok zor anlıyorum 🥹🥹

Semanurkcbs an itibariyle 33 🎈🎈🎈🎈 belim ağrıyor. Çamaşırları yıkadım. Ütülemeye enerjim yok. İki gündür bebiş sert tekmeyi bıraktı. Sende de öyle mi?

Evet hareketlerinde azlık hissediyorum,sağlam buruyordu sıpa 28’32 haftalar arasında ama şuan daha zayıf hareketleri. Göbeğim de düştü kanala girdi diye tahmin ediyorum bence ondan olanilir. Senin göbeğin aşağı düştü mü?

Semanurkcbs bilmiyorum ama yatmalısın ya doktor ultrasonda bakınca bşle anlıyor benimm soluma yattığımı nasıl anlıyor bende anlamadım ama ben ilk aydan beri sola alıştırdım kendimi hiç yatamazdım şimdi sağa yatamıyorum :)