Kiloyu kafanıza takmayın kızlar yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsun kucağımıza alalım 🌸🌸
Hoşgeldin 33. hafta 🌸
Semanurkcbs iştah ve yeme alışkanlığın nasılll
33+3 olduk an itibaryle karnım gergin yürümekte zorlanıyorum bacaklarım ağrıyor erken doğum riskim de var 😂 cuma sıra bulabilirsek kontrole gtcez 31 de gittiğimde 1.800 du kilosu bebişin🤭
Semanurkcbs kaç kilo aldınız şuana kadar acaba🙈😊🤭
queenmerve bnde aklıma yemek gelmiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama iştah sıfır 😞
adenimm_ 20 🥹🥹🥹🥹
Div iştah gırlaaa 😂😂😂 dağlam yiyorum yemiyorum desem yalan olur yani
babysevgi aman bulantı olmasın ya o çok çektiriyor boşver can boğazdan gelir biz bol bol yiyelim 😂😂
nidosh allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah ya çok zor anlıyorum 🥹🥹
Semanurkcbs an itibariyle 33 🎈🎈🎈🎈 belim ağrıyor. Çamaşırları yıkadım. Ütülemeye enerjim yok. İki gündür bebiş sert tekmeyi bıraktı. Sende de öyle mi?
Surprizzz2022 pazartesi kontrolüm var bakalım kilo aldı mı almadı mı göreceğim
Evet hareketlerinde azlık hissediyorum,sağlam buruyordu sıpa 28’32 haftalar arasında ama şuan daha zayıf hareketleri. Göbeğim de düştü kanala girdi diye tahmin ediyorum bence ondan olanilir. Senin göbeğin aşağı düştü mü?
Semanurkcbs bilmiyorum ama yatmalısın ya doktor ultrasonda bakınca bşle anlıyor benimm soluma yattığımı nasıl anlıyor bende anlamadım ama ben ilk aydan beri sola alıştırdım kendimi hiç yatamazdım şimdi sağa yatamıyorum :)
queenmerve güzel haberler ins cnm🤗🤲