Semanurkcbs eh işte göbeğim çıktı en azından😂 bende iştah durdu kilo alımıda durdu ya sadece soluma yatmaktan artık omzun tutulmuş durumda bacağıma kramp giriyor uyurkeen bel ağrılarım zaten söylemek istemiyorum bizde durumlar bu şekilde🤦♀️😂
Hoşgeldin 33. hafta 🌸
Div 30 haftalıkken 1850 gr idi 19 nisanda kontrolümüz bakalım kaç olmuşuz bilmiyorum sürpriz olacak 🥰
Semanurkcbs bu haftada ultrasona girdiniz mi bebisin kilo durumu neydi? Bende inanilmaz kilo aldim bu aralar. Kontrol gunume 10 gun var
queenmerve ayy çok özendim şuan sana saat başı bişey yiyorum ben özellikle gecenin köründe kendime sandviç hazırlıyorum üşenmeden 😂😂
Bende de 32.haftada 1850 gr’dı iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem bakalım 🥰
arelbaby hiç soluma yatamıyorum yaa biraz yatıyorum rahatsız olup sağa dönüyorum geri basıl aşacağım bunu bilemedim 🥹
Div ben 30da 1850ydim 🥹 nasıl durdurucam bu önden gitme işini bilmiyorum yaa
Dsb bu hafta girmedim en son 30 da girdim 1850 gr idi ama 2 hafta önden gidiyoruz,ben kendim 20 kilo aldım çocukta alıyor benimle beraber 33 haftalığız ama sen ona 35 gibi bak 😂😂
Semanurkcbs ben de bugün 33 oldum hareketlerim yavaşlıyor gittikçe. Bebeğimi haftaya görmeye gideceğiz inşallah. Sabahları geceden kalma bel ağrısıyla uyanıyorum maalesef.
Semanurkcbs 32+0 olduk bizde aynı şekildeyim ilk gebeliğim hiç böyle degıldi😂sureklı bulantım olurdu bişy yiyemezdm ortası yok bu işin galıba😂
Semanurkcbs bende tam bebek kilo alacağı zaman yemediğim için kilo almıyorsa diye endişeliyim :( iki öğün yiyorum bir porsiyonda meyve o kadar bunları bile zor yiyorum nedense
Bende 33+1 oldum 32 haftada 2.55 gr di 35 haftalik da gidecem zaman gecmiyor 36 fun kaldı doguma
Kiloyu kafanıza takmayın kızlar yeter ki bebişlerimiz sağlıkla doğsun kucağımıza alalım 🌸🌸
Semanurkcbs iştah ve yeme alışkanlığın nasılll
33+3 olduk an itibaryle karnım gergin yürümekte zorlanıyorum bacaklarım ağrıyor erken doğum riskim de var 😂 cuma sıra bulabilirsek kontrole gtcez 31 de gittiğimde 1.800 du kilosu bebişin🤭
Semanurkcbs kaç kilo aldınız şuana kadar acaba🙈😊🤭
queenmerve bnde aklıma yemek gelmiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama iştah sıfır 😞
adenimm_ 20 🥹🥹🥹🥹
Div iştah gırlaaa 😂😂😂 dağlam yiyorum yemiyorum desem yalan olur yani
babysevgi aman bulantı olmasın ya o çok çektiriyor boşver can boğazdan gelir biz bol bol yiyelim 😂😂