• Kalça ve bacak agrısı

Bsr normal canım benimde senin gibi 35+4 oldum ara ara oluyo yine

• Bsr bunu beğendi.

Kızlr çok teşekkür ederim 9 haftalıgız şuan salı günü kontrolüm var gidicem o zaman söylücem doktora umarım çözümü vardır 🙁

Bsr normalde o agri kramp seklinde olurmus ve normalmis hatta son aylarda daha fazla olur demisti doktorum.benim omurilik egriligim var o yuzden aynen kalcadan baslayan bir bacak agrim oluyor oyle bir durumun var mi bildigin?

• Bsr bunu yanıtladı.
  • Bsr bunu beğendi.

HazelBaskal canım benim zaten omirilik kemiğimle kuyruk sokumu kemiğim birbirine fazla yakınmış doktor tedavisi yok agır kaldırma dikket falan dedi . Ama 2 ayda baslarmı bu kramplar 🙁 sen nasıl dayanıyorsun

Bsr aynen bendede disk kaymasi varmis tedavisi yokmus su asamada malesef ancak cok ilerlerse ameliyat diyorlar.ayakta birazcil fazla kaldigmda uyusuyor resmen parmak uclarm yururken cok agriyor bazen gecede agriyor sol tarafima yatabiliyorum sadece.dayanilmaz oluyor ama mecburen dayanmaya calisiyorum 😞

• Bsr bunu yanıtladı.

HazelBaskal aynı sey sayılır canım doktor banada fazla ayakta kalma fazla oturma devamlı farklı pozisyonda dur demişti normal hemen geçerdi en kötü bir kas gevseltici içerdim sabaha bir seyim kalmadı çarşambadan beri aynı durumdayım. Sen kaç haftalıksın canım

Bsr malesef ilac kullanamiyorz katlanmak zorundayiz bebislerimz icin🤗

• Bsr bunu yanıtladı.

HazelBaskal vitaminle falan alakası varmı peki seninde basına gelmiş sende ne zaman basladı kaç haftalıkken

Bsr vitamin kullanmaya basladim bir ay once yaklasik ama bir etkisi olmadi kramp icn muz tuketin diyorlar ama bizimkisi belden kaynakli oldugu icin ise yaramiyor sanirim 😟

• Bsr bunu yanıtladı.
              • Bsr bunu beğendi.

HazelBaskal o iyi olsun ben herşeye katlanırım diyor insan 🙏🏻 Yapıcak bir sey yok dayanıcaz allah saglıkla kucaga almayı nasip etsin

Bsr amin canim saglikli bir sekilde alalim kucagimiza onu gordugmz kokladigmz an su agrilarin acilarin hepsini bir anda unutacagiz eminim🤗

• Bsr bunu beğendi.

@Bsr aynı şeyi ben de yaşadım doktor magnezyum verdi birkaç gün sonra geçti ağrılarım. Doktoruna bir danış istersen yine de.

• Bsr bunu yanıtladı.
                  • Bsr bunu beğendi.

Buseiz ay inşallah canım ya yarın gidicem inşallah benimde geçer bugun hiç geçmedi artık kalça kemiğim çıktımı die düşünüyorum bugün hiç basamadım üstüne

Bana da oluyor 20. Haftamdayım. Topallıyorum hep soldan geliypr ağrı. İlk Önce yatarken sola yattığım için belim ağrıyor sandım ama herkes magnezyum eksikliğinden dddi. Özellikle soldan kalça ve belden geliyor .. doktora gidince soracağım henüz ilaca başlamadık bakalım neler diyecek

• Bsr bunu yanıtladı.
                    • Bsr bunu beğendi.

Benimde o haftalarda olmuştu magnezyum eksikliği dedi doktorum ilaç vermedi ama günde 2 muz bir şişede soda içtim öyle geçti 🙂

• Bsr bunu yanıtladı.
                      • Bsr bunu beğendi.

Burcuk bende aynı önceleri ters hareket falan yaptım sandım yada yel mi aldım falan die düşündüm ama bugun berbat durumdayım bugun kalça kemiğim mi çıktı die düşünmeye bile başladım hiç geçmedi adım atmak işkence resmen yatakda sagdan sola dönemiyorum acıdan

mlssrn günde bir muz kesin yiyorum sodayıda 2 yada 3 güne bir içiyorum zararı olurmu ki diye yarın bunuda soruyum doktora

Bsr sorun doktora öyle yapın en sağlıklısı o 🙂 bende öyleydim yattığım gibi kalkıyordum ağrıdan dönemiyordum koltuktan kalkıp yürümek işkence gibiydi şimdi 16+3 deyim allaha şükür geçti seninde geçer umarım 🙂

• Bsr bunu beğendi.