• Kalça ve bacak agrısı

Kızlar çok şiddetli bir şekilde sol kalçam ve bacagım agrıyor adım atarken oturup kalkarken bunun hamilelikle ilgisi olabilir mi bu kadar şiddetli olması hiç normal değil gibime geliyor resmen topallıyorum

Bsr çok normal özellikle bu haftalarda hem leğen kemiğin genişliyor hem de bebek senden kalsiyum alıyor. Bol bol su içip düzenli yürüyüş yapmalısın

Bsr kalsiyum eksikliği olabilir Can'ım . Kaçıncı haftadasın . Magnezyum kalsiyum içerikli tablet vermesi lazım doktorun

• Bsr bunu beğendi.

Bsr yok tahlille alakası yok . Kullanman lazım . Magnezyum kullanacaksın bir süre sonra kalsiyum içerikli tablet kullanman gerek . Ya da senin kalsiyuma simdi başlaman gerek . Dikkat et

• Bsr bunu beğendi.

Bsr evet canim sen simdiden yogurt sut peynir bol bol tuket dislerinde etkilenir bundn ilerleyen zamanlarda biz 22 haftadayiz dis agrisi cekiyorm Allah kimseye vermesin onlemini simdiden al snra kapsulleri verir doktorun pnlarida kullan sonradan zorluk cekme

Ayni durum benim sağ kalça ve bacak da oluyordu o haftalarda şuan yok o kadar .sadece sağ bacağıma kramp girer gibi oluyor bu aralar 🤦‍♀️

Bsr magnezyum veriyor doktorlar bu tip durumlarda🙄hiç sevmediğim için ağrım geçince bıraktım valla.

• Bsr bunu beğendi.

Bsr normal canım benimde senin gibi 35+4 oldum ara ara oluyo yine

• Bsr bunu beğendi.

Kızlr çok teşekkür ederim 9 haftalıgız şuan salı günü kontrolüm var gidicem o zaman söylücem doktora umarım çözümü vardır 🙁

Bsr normalde o agri kramp seklinde olurmus ve normalmis hatta son aylarda daha fazla olur demisti doktorum.benim omurilik egriligim var o yuzden aynen kalcadan baslayan bir bacak agrim oluyor oyle bir durumun var mi bildigin?

• Bsr bunu yanıtladı.
        • Bsr bunu beğendi.

HazelBaskal canım benim zaten omirilik kemiğimle kuyruk sokumu kemiğim birbirine fazla yakınmış doktor tedavisi yok agır kaldırma dikket falan dedi . Ama 2 ayda baslarmı bu kramplar 🙁 sen nasıl dayanıyorsun

Bsr aynen bendede disk kaymasi varmis tedavisi yokmus su asamada malesef ancak cok ilerlerse ameliyat diyorlar.ayakta birazcil fazla kaldigmda uyusuyor resmen parmak uclarm yururken cok agriyor bazen gecede agriyor sol tarafima yatabiliyorum sadece.dayanilmaz oluyor ama mecburen dayanmaya calisiyorum 😞

• Bsr bunu yanıtladı.

HazelBaskal aynı sey sayılır canım doktor banada fazla ayakta kalma fazla oturma devamlı farklı pozisyonda dur demişti normal hemen geçerdi en kötü bir kas gevseltici içerdim sabaha bir seyim kalmadı çarşambadan beri aynı durumdayım. Sen kaç haftalıksın canım

Bsr malesef ilac kullanamiyorz katlanmak zorundayiz bebislerimz icin🤗

• Bsr bunu yanıtladı.