Bsr bendede o donemde basladi 15 haftalik tam suan
Kalça ve bacak agrısı
HazelBaskal aynı sey sayılır canım doktor banada fazla ayakta kalma fazla oturma devamlı farklı pozisyonda dur demişti normal hemen geçerdi en kötü bir kas gevseltici içerdim sabaha bir seyim kalmadı çarşambadan beri aynı durumdayım. Sen kaç haftalıksın canım
Bsr malesef ilac kullanamiyorz katlanmak zorundayiz bebislerimz icin🤗
HazelBaskal vitaminle falan alakası varmı peki seninde basına gelmiş sende ne zaman basladı kaç haftalıkken
Bsr vitamin kullanmaya basladim bir ay once yaklasik ama bir etkisi olmadi kramp icn muz tuketin diyorlar ama bizimkisi belden kaynakli oldugu icin ise yaramiyor sanirim 😟
HazelBaskal o iyi olsun ben herşeye katlanırım diyor insan 🙏🏻 Yapıcak bir sey yok dayanıcaz allah saglıkla kucaga almayı nasip etsin
Bsr amin canim saglikli bir sekilde alalim kucagimiza onu gordugmz kokladigmz an su agrilarin acilarin hepsini bir anda unutacagiz eminim🤗
Bana da oluyor 20. Haftamdayım. Topallıyorum hep soldan geliypr ağrı. İlk Önce yatarken sola yattığım için belim ağrıyor sandım ama herkes magnezyum eksikliğinden dddi. Özellikle soldan kalça ve belden geliyor .. doktora gidince soracağım henüz ilaca başlamadık bakalım neler diyecek
Benimde o haftalarda olmuştu magnezyum eksikliği dedi doktorum ilaç vermedi ama günde 2 muz bir şişede soda içtim öyle geçti 🙂
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama bende de skolyoz var 36 haftadayız hala kalça ve bacak ağrısı yaşıyorum bol bol dinleniceksin tek tedavisi bu dedi doktorum