Hizligonzales peki aşılamadan sonra hep mi oldu ? Test gününe kadar
2. Aşılama
Ask12 evet oldu cok şükür sonucumda pozitif çıkmıştı
Ask12 iğnenin etkisi geçmiş kuzum şuan zaten pozitifse de negatif gözükür 9. Gün erken daha. Pozitifi görürüz inşallah cuma günü🙏
BurakCansu aynen öyle düşünüyorum nasip artık biraz kasık ağrılarım başlasaydı biraz ümit olurdu bakalım artık inşallah pozitiftir
Hizligonzales kasık ağrım hiç yok brnim
Ask12 o belli olmaz iste dedigim gibi herkeste etkileri farkli oluyor aşılamanın etkisinden de kaynaklaniyor bazi belirtiler kullandigimiz catlatma ignelerinden vs
Ask12 bende az önce test yaptım negatif. 9. Gün erken ümitsizliğe kapılmak için diye düşünüyorum ama bi yandanda etkilemiyor değil beni de :(
Merhaba benim de aşılamada 9. Günüme girdim. Sabahları bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorum bazen de kasık ağrısı oluyor. Hizligonzales siz de olmuş muydu ?
Hizligonzales siz idrarda test yapmışmıydınız kan testi öncesi?
BurakCansu yok yapmadim direk kan testi vermistim
Hizligonzales tabi insan bişiler bekliyorda daha var diycez iğne etkisi diycez artık:)
BurakCansu ya işte bende biliyordum iğne etkisinin bittiği daha yeni olduğunu ama dediğin gibi insan üzülüyor yinede negatifi görünce:/
Ask12 evet bugün bi yorumda denk geldim kadın 11. Gün idrar testi yapmış negatifmiş
14 15. Gün mü ne kan vermiş pozitifmiş umarım bizimde öyle olur canım:)
Hizligonzales Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize :)
BurakCansu aldim cok sukur simdi ikinciyi bekliyorum🥰 Rabbim isteyen herkese bekletmeden ugrastirmadsn yormadan hayirlisiylsa nasip etsin ins.
Hizligonzales Yaa maşaALLAH :) amiinn aminn
BurakCansu ay inşallah önemli olan belirledikleri gün pozitif olması tabide hemen görmek istiyorsun pozitifi ya:)
Ask12 aynen öyle bekleyelim bakalım :)
Ask12 ne durumdasın canım :)
BurakCansu bugün test negatif olmadı heralde benim canım ya senin?