Ask12 evet çatlatma iğnesinin etkisiyle çift çizgi görülüyormuş bende denedimde onda bile tek çizgi :)) Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürüz 🙏

BurakCansu benim sadece göğüslerim çok şiş ve uçları hassas başka hiçbişi yok sende:)

Ask12 hafif kasık ve bel ağrısı var bendede yok yapmadım sen yaptın mı? :)

nurellmas7 onu acikcasi cok belirti plarak dusunmeyin ignenin etkisinden de pluyor cunku ha benim gogus hassasiyetim ve kasik agrim cok olmuştu 14 yada 15. Gun bi kan verin ins hayirli guzel sonuclar alirsiniz.

Ask12 iğnenin etkisi geçmiş kuzum şuan zaten pozitifse de negatif gözükür 9. Gün erken daha. Pozitifi görürüz inşallah cuma günü🙏

BurakCansu aynen öyle düşünüyorum nasip artık biraz kasık ağrılarım başlasaydı biraz ümit olurdu bakalım artık inşallah pozitiftir

Ask12 o belli olmaz iste dedigim gibi herkeste etkileri farkli oluyor aşılamanın etkisinden de kaynaklaniyor bazi belirtiler kullandigimiz catlatma ignelerinden vs

Ask12 bende az önce test yaptım negatif. 9. Gün erken ümitsizliğe kapılmak için diye düşünüyorum ama bi yandanda etkilemiyor değil beni de :(

Merhaba benim de aşılamada 9. Günüme girdim. Sabahları bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorum bazen de kasık ağrısı oluyor. Hizligonzales siz de olmuş muydu ?