Mrnpk benim de 2. Aşılamamdı 11 gündür büyümeyen yumurtam 2 günde istekleri boyuta geldi mucize gibi bişey oldu yani. Bi namaz duası var kontrolden önceki gece ona niyetlenip çok dua etmiştim niyetlenmem bile yetti ben ona yoruyorum açıkcası :) İnşallah darısı başına canım benim Rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldurmayı nasip etsin :)

5 gün sonra

Kızlar benim ilk bir iki gün batmalarım filan oldu şimdi hiçbirşeyim kalmadı be bir ağrı ne farklı bişi normal mi siz nasılsınız?

Ask12 6. Günüm bel ağrım var göğüste hafif hassasiyet ara ara ufak kasık ağrısı ilaçlardan ötürü araştırdığım kadarıyla. Aşılama olmuştun değil mi sen ne durumdasın :)

Yasemin97 ama yumurta büyütme ilacını o kadar kullanmanız imkansız çünkü belirli bi sürü yumurta büyür en fazla 7 gün yani o kadar kullanmanız imkansız birşey yumurta büyütmek için maalesef

BurakCansu aynen bende sadece hafif göğüs ağrısı var başkada bişi yok ama erken galiba düşünmek için:)

Ask12 evet çok erken daha ama zaman geçmiyor sanki :) Sen istanbulda mısın?

BurakCansu kesinlikle geçmiyor belirtide aramak istemiyorum ama böyle beklemekte zor:) yok değilim canım

Ask12 aynı gün olduk aşıyı haftaya cuma öğreneceğiz inşallah bebek müjdesi alırız canım :)

Ayse-eroglu09 o hap ıcın gecerli dozu yukselterek gıdebılıyosun 4. 900luk bıtmek uzereydı asılama yaptırdım doktorum kullandırdıgına gore oluyor demekkı hatta 1. Asılamamda da bu sureye yakın kullandım herkesin yumurtası hemen buyumıyor malesefkı pcos oldugu ıcın zaten uzun surdu bırden yukleseydık hemen buyur evet ama kım bilir kac tane

BurakCansu ya ben gittim test ysptım bugün çift çizgi görmek ne hoş ya denedin mi hiç😁

Ask12 evet çatlatma iğnesinin etkisiyle çift çizgi görülüyormuş bende denedimde onda bile tek çizgi :)) Hayırlısı inşallah çift çizgiyi görürüz 🙏