2. Aşılama
BurakCansu maşallah çok sevindim. Hayırlı sınuçlar alın inşallah benim için mucize gibi bi durum allah banada nasip etsin…
nurellmas7 yaptın mııı kıızzz
nurellmas7 kasık ağrısı varmı ? Adetine kaç gün var
BurakCansu soğan suyu iç bende yumurta geç büyür çatlardı soğan suyu içdim adetimin 15ci gününde çatladı
alpseda_ hayır kasık ağrım yok canım yarın adet günüm
nurellmas7 inşAllah hayırlı haber alırsın
alpseda_ şükür büyüdü yumurtam dün çatlama iğnesi vurdum yarın aşılama nasipse
Mrnpk benim de 2. Aşılamamdı 11 gündür büyümeyen yumurtam 2 günde istekleri boyuta geldi mucize gibi bişey oldu yani. Bi namaz duası var kontrolden önceki gece ona niyetlenip çok dua etmiştim niyetlenmem bile yetti ben ona yoruyorum açıkcası :) İnşallah darısı başına canım benim Rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldurmayı nasip etsin :)
BurakCansu inşAllah olumlu olur
alpseda_ inşallahh :)
alpseda_ inşallah hepimiz canım💜
Kızlar benim ilk bir iki gün batmalarım filan oldu şimdi hiçbirşeyim kalmadı be bir ağrı ne farklı bişi normal mi siz nasılsınız?
BurakCansu nasıl gidiyor ne durumdasın?:)
Ask12 6. Günüm bel ağrım var göğüste hafif hassasiyet ara ara ufak kasık ağrısı ilaçlardan ötürü araştırdığım kadarıyla. Aşılama olmuştun değil mi sen ne durumdasın :)
Yasemin97 ama yumurta büyütme ilacını o kadar kullanmanız imkansız çünkü belirli bi sürü yumurta büyür en fazla 7 gün yani o kadar kullanmanız imkansız birşey yumurta büyütmek için maalesef
BurakCansu aynen bende sadece hafif göğüs ağrısı var başkada bişi yok ama erken galiba düşünmek için:)