Bebeklermelektir al bendende okadar hic geçmiyor hemde. Bol bol dua ediyorum kuran okuyorum 🤲🥰

esranurseen ayy masallah sağlıkla kucağınıza alin insallah. 😇 siz böyle diyince kendimi bi sorguladım acaba cokmu hareket halindeyim diye. İlk gün yemek yapmadım dun yaptım bugünde yapicam duşda aldım bugün.

Dgn16 inşallah 🤲 kurban olduğum bize de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar. Emeklerimizin karşılığını alalım hepimiz 🤲

Dgn16 hiç sıkmayın kendinizi yavas yavas ani hareketler ve eğilmeler yapmadan yapabilirsiniz bana doktorum öyle söylemişti ilk 3 gün cok önemli

Dgn16 inşallah iyi haberler alırsınız🤗 ben ilk gün dinlenmistim 2. Gün normal hayatıma devam ettim çalışıyordum ise gittim ama ağır kaldırmadım ya da mutfakta kesinlikle dolaba bile uzanmadim

esranurseen evet ilk 3 gün önemliymiş banada oyle dedi çok sagolun😇

Dgn16 ilk transferimde sadece yattım lavabo için kalktım sadece yerimden. Ama tutmadı. Tabi bunun için birinci etken hareketsiz kalmamdı çünkü kan akışı olmadığı için vücutta tutunma şansı çok düşük oluyormuş transferden sonra. İkinci olarak ta vücut gebeliği henüz tanımadığı için ilkte tutmama oranı daha düşük oluyormuş. İkinci de çok şükür pozitifi gördüm. Bol bol vitamin protein ağırlıklı beslendim. Ve hareket edip yürüyüşlerimi de yaptım. Rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🌸

Dgn16 ben dayanamayıp sekizinci günde idrar testi yapıp pozitif gördüm ☺️☺️

Rabissss995 amiin🌸 insallah sagolun. Hareketsiz değil. Bir kimyasal gebelik yaşadım insallah tüp bebekle tutunur🤲

2oglusannesi oturarak namaz kılsam sorun olur mu acaba transferim olmadı henüz ama araştırıyorum ilk üç yazmalımıyım sonraki günler mi kılsam

aybukekurt55 bende kılamadim dunde Kasık ağrılarım var diye. Ama oturarak kılicam insallah bende. Çünkü bazen oturuyorumda ayaklarımı uzatıp.

Gamzeaytunc Allah razı olsun🥰😇 sizde doğum yapmissiniz bebeğinizin hayırlı güzel uzun ömürleri olsun sizinle insallah. 💙

Dgn16 abdesti nasıl alacaksın lavaboya mi uzatacaksın banyo da mı alıcaksın

Dgn16 ben 8 gün hiç kalkmadan yattım ilaç ve iğnelerimi düzenli kullandım asitli içecek içmedim. Kendimi yormadan Allah’a şükür işlerimi yaptım 9. Gün pozitif haberimi aldım sonrası çok önemli normal gebelik gibi rahat olmuyor çok dikkat etmeniz gerekiyor

Dgn16 kuzum tabiki dikkat et ama sakın kendine bazı şeyleri stres yapma. Ben istanbul altunizdade yaptım tüp bebeği. Tekirdağ çorluda oturuyordum. Transferi yaptığım saatlerde biraz da tempolu yürüyüş ile metrobüse yetişmeye çalıştım. Ondan sonra yaklaşık 1bucuk saat metrobüsten sonra beylikdüzüne vardım. Sonra minibüse bindim çorluya gitmek üzere. Yaklaşık 2 saat sürüyor beylikdüzünden çorluya. Aksi gibi tam çorluya varmak üzereyken gümbürtü ve sarsıntı ile aracın tekerleği patladı yaklaşık bir saat daha yolda kaldım. Yani tüm bunları transfer sonrası yaşadım. Akşamında evde bi güzel dinlendim uyudum ve ertesi gün mecburiyetten eşim ile birlikte çok soğuk bir havada çorluda baya bi tempolu yürüyüş yaptım eczanelerde ilaçlarım bulunmuyordu. Mesela bi tane serum yazmıştı doktorum onu hicbir yerde bulamadım diye kullanamadım. Arayıp sormuştum eğer bulamazsan olmazsa olmaz değil ama olmayınca sen kendini sorgulayacaksın acaba ondan mı olmadı demişti hemşirem.. Ve tabi kesinlikle biyerde bulamadım ve kullanamadım. Herneyse ben hemen transfer sonrası günlerde öyle bir grip oldum kiii o griple birlikte bide şehirlerarası yolculuk yaptım. Geldiğim şehirde de elbette dikkat ettim ama hiçbir zaman kendimi çok sakınmadım ve şimdi 18 haftalık olduk kuzum.