• Doğum
  • Yarın Doğum Yapıcaklar?

Esra_57 cesaretini topla canım herkes yapabiliyorken sen biz neden yapamayalım Allahım verir sabrını

Serenkrkmaz ben şimdi kucağıma aldım canım kendi sancımla rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah
    Kız hastaneye zor yetiştim valla 😆

Serenkrkmaz yatış yaptım canım sancımla geldim sıklaşmasını bekliyoruz sıklaşmazsa sabaha suniyle doğurtacaklar

Merve0227 ayyy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ınsallah benimde 3 aaat sonra dua eder misin 💖😘🥹🥹🥹

Merve0227 yy gözün aydın nasıl oldu bende kendi sancımla geldim ama yeterli değil

Esra1501 rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım benim bir avazda kurtulursun inşallah 🥰🌸

Esra_57 ben bütün sancımı evde çektim baktım ki doğuruyorum dedim 7 saat evde takıldım 😆
            Rabbim kolay doğum nasip inşallah sana da canım benim bir avazda doğar inşallah 🌸

Serenkrkmaz sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Bir avazda🤲 İnşallah çoookk güzel geçer bol bol dua et. Sancı hissetsen de hissetmesen de bol bol yürü canım. Güzel haberlerini bekliyorum 🤗

Merve0227 suyunuz yada nişan gelmedi mi sadece sancıyla mı beklediniz evde bende evde zaman geçirmek istiyorum da cesaret edemiyorum bişey olursa diye hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bu arada🌸

jnst1864 sadece sancıyla bekledim canım suyum veya nişanım gelmedi evde
                  Suyum ambulansta patladı aniden 🌸 sağol canım benim teşekkür ederim rabbim sana da kolay doğum nasip etsin 😌

Merve0227 yaa ne güzel olmuş sizin süreç 🧿 amin inşallah benimkide böyle olur ☺️

Merve0227 büyük dirayet büyük cesaret 2.30 saatt evde geçirdim öyle geldim bende ama şuan evde olan sancım da gitti sabahı bekliyorum bakalım büyük ihtimalle suni verecekler

jnst1864 aynen canım valla bende böyle güzel beklemiyordum gerçekten mutluyum ☺️ inşallah

Esra_57 Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim
                        İkinci gebelikten dolayı cesaret edeyim bişeylere dedim biraz ☺️ küçük bi bebem daha var bırakamadım onu 🌸🥰

Srep kişiye göre değişiyor acikcasi ben çok korkmuştum ama öyle değilmiş 2. De bilerek aldım mesela 😂