hunilimom Esra_57 o senin bunyene bağlı canım birazda 5 cm ile niye hala bekletiyorlar sancı felan hissetmiyormusun ben son doğumumda 5-6 cm vardı 2 saatte hızlandı doğrdum
Esra_57 hunilimom ben bekliyorum doktora kalsa salı günü doğurmuştum geçen hafta verecekti ben istemedim kendi sancım gelsin diye ama o da gelmiyor belki de. Az biraz suniyle hemen doğuracağım ama cesaret edemiyorum
hunilimom Serenkrkmaz ikisindede kendi sancım yoktu sadece suni daha hızlı ilerliyor durumuna bakıp öyle yükseltiyorlar öyle hemen sancın başlamıyor
Elo211 Beninmde yarin 8.30da yatışım yapılacak 🤰 sezeryan doğum olucak 2.dogumum ama cok korkuyorum 😔 nolur banada dua edin ♥️ Allah herkesi bebeğine kavuştursun hayırlısıyla benide insallah ♥️
Srep Serenkrkmaz sağlıkla kucağımiza alalım Allah in izni ile bende 8 de yatış yapacahim acilman varmı hiç ben 1 cm di en son kontrol edecek öyle suni sancı ya karar verecek
hunilimom Srep kişiye göre değişiyor acikcasi ben çok korkmuştum ama öyle değilmiş 2. De bilerek aldım mesela 😂
Esra_57 Serenkrkmaz artık dayanamıyorum ya suniyle belki de hemen doğurucam ama. Cesaretlenemiyorum bide haftam var daha 11 günüm var onun da verdiği bi rahatlık var
Serenkrkmaz Esra_57 cesaretini topla canım herkes yapabiliyorken sen biz neden yapamayalım Allahım verir sabrını
Esra_57 Serenkrkmaz yatış yaptım canım sancımla geldim sıklaşmasını bekliyoruz sıklaşmazsa sabaha suniyle doğurtacaklar
Merve0227 Serenkrkmaz ben şimdi kucağıma aldım canım kendi sancımla rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah Kız hastaneye zor yetiştim valla 😆
Esra1501 Merve0227 ayyy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ınsallah benimde 3 aaat sonra dua eder misin 💖😘🥹🥹🥹
Merve0227 Esra1501 rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım benim bir avazda kurtulursun inşallah 🥰🌸
Merve0227 Esra_57 ben bütün sancımı evde çektim baktım ki doğuruyorum dedim 7 saat evde takıldım 😆 Rabbim kolay doğum nasip inşallah sana da canım benim bir avazda doğar inşallah 🌸
jnst1864 Merve0227 suyunuz yada nişan gelmedi mi sadece sancıyla mı beklediniz evde bende evde zaman geçirmek istiyorum da cesaret edemiyorum bişey olursa diye hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bu arada🌸
Esra_57 Merve0227 büyük dirayet büyük cesaret 2.30 saatt evde geçirdim öyle geldim bende ama şuan evde olan sancım da gitti sabahı bekliyorum bakalım büyük ihtimalle suni verecekler
1anne2bebek__ Serenkrkmaz sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Bir avazda🤲 İnşallah çoookk güzel geçer bol bol dua et. Sancı hissetsen de hissetmesen de bol bol yürü canım. Güzel haberlerini bekliyorum 🤗
Merve0227 jnst1864 sadece sancıyla bekledim canım suyum veya nişanım gelmedi evde Suyum ambulansta patladı aniden 🌸 sağol canım benim teşekkür ederim rabbim sana da kolay doğum nasip etsin 😌