• Doğum
  • Yarın Doğum Yapıcaklar?

Esra_57 çok güzel açılman var bence denenebilir yinede senin tercihin hakkında hayırlısı olsun

Esra_57 o senin bunyene bağlı canım birazda 5 cm ile niye hala bekletiyorlar sancı felan hissetmiyormusun ben son doğumumda 5-6 cm vardı 2 saatte hızlandı doğrdum

Serenkrkmaz ikisindede kendi sancım yoktu sadece suni daha hızlı ilerliyor durumuna bakıp öyle yükseltiyorlar öyle hemen sancın başlamıyor

Beninmde yarin 8.30da yatışım yapılacak 🤰 sezeryan doğum olucak 2.dogumum ama cok korkuyorum 😔 nolur banada dua edin ♥️ Allah herkesi bebeğine kavuştursun hayırlısıyla benide insallah ♥️

Serenkrkmaz sağlıkla kucağımiza alalım Allah in izni ile bende 8 de yatış yapacahim acilman varmı hiç ben 1 cm di en son kontrol edecek öyle suni sancı ya karar verecek

Elo211 amin canım inşallah yarın sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza

Serenkrkmaz artık dayanamıyorum ya suniyle belki de hemen doğurucam ama. Cesaretlenemiyorum bide haftam var daha 11 günüm var onun da verdiği bi rahatlık var

hunilimom ben bekliyorum doktora kalsa salı günü doğurmuştum geçen hafta verecekti ben istemedim kendi sancım gelsin diye ama o da gelmiyor belki de. Az biraz suniyle hemen doğuracağım ama cesaret edemiyorum

Esra_57 cesaretini topla canım herkes yapabiliyorken sen biz neden yapamayalım Allahım verir sabrını

Serenkrkmaz ben şimdi kucağıma aldım canım kendi sancımla rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah
                Kız hastaneye zor yetiştim valla 😆

Serenkrkmaz yatış yaptım canım sancımla geldim sıklaşmasını bekliyoruz sıklaşmazsa sabaha suniyle doğurtacaklar

Merve0227 ayyy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ınsallah benimde 3 aaat sonra dua eder misin 💖😘🥹🥹🥹

Merve0227 yy gözün aydın nasıl oldu bende kendi sancımla geldim ama yeterli değil

Esra1501 rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım benim bir avazda kurtulursun inşallah 🥰🌸

Esra_57 ben bütün sancımı evde çektim baktım ki doğuruyorum dedim 7 saat evde takıldım 😆
                        Rabbim kolay doğum nasip inşallah sana da canım benim bir avazda doğar inşallah 🌸

Serenkrkmaz sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Bir avazda🤲 İnşallah çoookk güzel geçer bol bol dua et. Sancı hissetsen de hissetmesen de bol bol yürü canım. Güzel haberlerini bekliyorum 🤗