hunilimom Amin canım inşallah 🙏 Sizin nasıl geçmişti zor mu oldu ?
Yarın Doğum Yapıcaklar?
Serenkrkmaz kaç haftalıksınız
Mavi25 Yarın 39+4 olucam
Bu mübarek günde rabbim yardımcın olsun inşallah nasılsın heyecan var mı hazırlıklar tamam mı 😊
- Düzenlendi
Serenkrkmaz neden erken vakitte suni sancı verilicek
Burcuozz Çok şükür herşeyimiz hazır 🙏 Heyecan endişe garip duygular yaşıyorum ne olduğunu bazen bende anlamıyorum 😂
belinay41 Erken dediğiniz ? Doktorum uygun görmeseydi olmazdı herhalde zaten 40. Haftayı doldurmak üzereyiz birde bebek daha fazla kilo almasın diye çatı muayenesinde 2cm açılmam vardı ve bebek kanalda dedi bizde bir an önce kavuşmak istedik
Serenkrkmaz Allah yardımcın olsn cnm
Hamidevahap Sağol canım teşekkür ederim ☺️
Serenkrkmaz bende bugün 40+2 olucam 39+3 Ken gittim suni sancıyla doğum istiyorum dedim bebek de kilolu doğum yapamam dedim daha erken dedi 41 de gelmezse suni veririz dedi bebeğin suyu fazla bebek de iri zaten kan değerlerim de çok düşük kan serumu yapıldı suni vermediler hala da verilmedi keşke bana da verilse daha fazla kilolu olsun istemiyorum korkuyorum da 🥺
belinay41 Canım devlet takipli misin acaba ? Çünkü genelde devlette bekletiyorlar burda bir kaç kişi de söylemişti Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Serenkrkmaz ben devlet takipliyim 37+5 den beri suni verelim doğumu başlatalım diyor doktor ben erteliyor
Um daha vakti var bide ben suniden korkuyorum 38+3 üm
Serenkrkmaz öyle.bekledigim kadar zor degildi açıkçası sadece son bir saat çok zordu artık sancılar çok sık geliyor yorulmuştum ikisinde de 3 cm açıklık vardı ortalama 6 saatte doğurdum
Esra_57 Gün geçtikçe daha çok zorlanıyorum çatı ağrısı acısı canım çok yanıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum artık kavuşmak istiyorum kızımla. Tabi herkesin kendi tercihi inşallah kendi sancıların gelir
hunilimom suni sancının kendi sancınla eş değer olduğunu söylüyorlar tabi herkeste farklı tepki gösterebiliyor her güzel şeyin bir zorluğu var maalesef Allah’ın izniyle sağ Salim atlatırım
Serenkrkmaz bende de bir çatı ağrısı var öldürüyor ya sanki bıcak saplanıyor elektrik çarpıyor salı günü kontrolüm var derse gene suni verelim kabul edicem zaten 5 cm. Açıklığım var yumuşama da var bilmiyorum artık doğru karar mı
Esra_57 çok güzel açılman var bence denenebilir yinede senin tercihin hakkında hayırlısı olsun
Serenkrkmaz ikisindede kendi sancım yoktu sadece suni daha hızlı ilerliyor durumuna bakıp öyle yükseltiyorlar öyle hemen sancın başlamıyor