• Doğum
  • Suni aldım önerilerinizzz

Maydonozluk benim de iki saatin sonunda ufak ufak belimde uyuşma gibi gelip gidiyordu adet ağrısı gibi olmaya başladı ama hiç oturmadim sürekli gezdim 13 saat suni sancı almıştım tahmini 9 saat hiç durmadan ya gezdim ya plates hareketleri yaptım hem ağrılarımi hafifletti hem de açılmam hızlandı. 6 cm falan açılmam olduğunda kas gevşetici iğne yaptılar ebem artk yat başin döner bu iğne uyku da yapar uykun geldikçe gözlerini dinlendir demişti 6 cm den sonra yatakta bekledim açılmayı. Sonra da kalkmaya gücüm yoktu siz gücünüzün yettiği yere kadar hareket halinde olun plates topunda geniş daire hareketleri çizin ve ufak ufak zıplama hareketlerini de mutlaka yapın Rabbim kolaylik versin bir avazda kurtulursunuz insaAllah🤲🌸

akyol ayy çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana birazdan ikinci dozu alıcam inşallah rahat ve kolay bir doğumum olur ♥️🤲🏻

Maydonozluk insaAllah Rabbim hem sizin hem bebeğinizin yardımcısı olsun insaAllah güzel bi doğum hikayeniz olur 🤲🌸

Bugun bende 39+1 im 41 e kadar bekleyeceğim suni sancı kendı sancın in 100 katı benimde cok gec ılerllemıstı bebek kanala girdikce sancın artar suyun altında dusta çömel kalk biraz daha ıyı gelır soyle nelerden Allah yardımcın olsn cok zor ama dogum cok kolay 3 ikinmada dogurmus tum kızımı tam 24 saat sonra bakalım oglum nasıl gelecek bekliyorum 😒🙂

Maydonozluk suni sancıyla açılma ilerlemeniz nasıl oldu acaba birde ilk doğumunuz muydu ?süreç hakkında bilgi verir misin

Maydonozluk aklım sendeydi çok şükür kurtulmuşsun maşallah canım hadi gözün aydın olsun çok geçmiş olsun 🥰

Serenkrkmaz ikinci doğumumdu saat 5 te verdiler 1 cm di açılmam 7 de hissetmeye başladım sancılarımı 3 cm olmuştu artık dayanamıyorum dediğim sancılar 8.30 gibi oldu 10 da doğum yaptım bir ıkınmayla çıktı darısı başınıza inşallah

Maydonozluk amin inşallah yarın suni sancıyla benimde doğumumu başlatıcaklar 3 hafta önce 2 cm açılmam olduğunu söylemişti doktor

Serenkrkmaz sakın stres yapma kendine güven hep olumlu düşün sancı gittikten sonra dinlenme şansın oluyor zaten son 1 saat en zoru ama rabbim sabrını veriyor

Serenkrkmaz sancı geldikçe çömelip ıkınmaya çalıştım ve merdiven inip çıktım çok faydası olduğunu düşünüyorum hızlı açılmam oldu benim