• Doğum
  • Suni aldım önerilerinizzz

Kızlar 39+1 kilosuda iyi doktorum suni önerdi kabul ettim ikinci doğumum 1 saat önce verildi ilk doz kaç saatte etki eder acaba ve bende neler yapabilirim hızlandırmak için

Ben doğum yapmadım henüz ama yakın arkadaşım sancı anında nst bağlı değilse tuvalet yapar gibi yere çömelip kalkmanın pilateste zıplamanın sguat gibi hareketlerin çok faydası oldu dedi sancı gelince yere çömel kalk yapıyordum dedi rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah 💜

Maydonozluk ben vajinadan almıştım ortalama iki saat sonra ufak ufak başlamıştı ağlarım sonra git gide arttı. Arttığı zaman yatağın demirinden tutup plates topuna oturdum daire hareketleri yaptım özellikle ziplarken daha iyi oluyordu ağrım bir nebze de olsa azaliyordu sürekli hareket edin. Bana hemşireler artk otur başın döner dedikleri halde bile ben devam ettim plates topunda git gel hareketlerine. Dayanılmaz hal alana kadar pes etmeyin plates topu çok işe yaradı bende. Rabbim kolaylik versin sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağıniza insaAllah🌸

akyol hap olarak verdiler bana 2 saat oldu ama daha sancım yok 1 saat sonra ikinci dozu vereceklermiş teşekkür ederim sancım başladığında dediklerinizi yapıcam

Maydonozluk benim de iki saatin sonunda ufak ufak belimde uyuşma gibi gelip gidiyordu adet ağrısı gibi olmaya başladı ama hiç oturmadim sürekli gezdim 13 saat suni sancı almıştım tahmini 9 saat hiç durmadan ya gezdim ya plates hareketleri yaptım hem ağrılarımi hafifletti hem de açılmam hızlandı. 6 cm falan açılmam olduğunda kas gevşetici iğne yaptılar ebem artk yat başin döner bu iğne uyku da yapar uykun geldikçe gözlerini dinlendir demişti 6 cm den sonra yatakta bekledim açılmayı. Sonra da kalkmaya gücüm yoktu siz gücünüzün yettiği yere kadar hareket halinde olun plates topunda geniş daire hareketleri çizin ve ufak ufak zıplama hareketlerini de mutlaka yapın Rabbim kolaylik versin bir avazda kurtulursunuz insaAllah🤲🌸

akyol ayy çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana birazdan ikinci dozu alıcam inşallah rahat ve kolay bir doğumum olur ♥️🤲🏻

Maydonozluk insaAllah Rabbim hem sizin hem bebeğinizin yardımcısı olsun insaAllah güzel bi doğum hikayeniz olur 🤲🌸

Bugun bende 39+1 im 41 e kadar bekleyeceğim suni sancı kendı sancın in 100 katı benimde cok gec ılerllemıstı bebek kanala girdikce sancın artar suyun altında dusta çömel kalk biraz daha ıyı gelır soyle nelerden Allah yardımcın olsn cok zor ama dogum cok kolay 3 ikinmada dogurmus tum kızımı tam 24 saat sonra bakalım oglum nasıl gelecek bekliyorum 😒🙂

Maydonozluk suni sancıyla açılma ilerlemeniz nasıl oldu acaba birde ilk doğumunuz muydu ?süreç hakkında bilgi verir misin