birgaripana_ ya ne kdar iyi
Kız ben ne zaman dogurcam🙈
Eyll_lna inşallah sanada dikiş gerekmez ❤️
- Düzenlendi
Celikk66 biliyorum az çok nasıl birşey olduğunu hayırlısı bakalım 😊
40 i devirdik 41 e doğru gidiyoruz bendee tık yok 😮😮 bekleyiş içindeyiz 😏😮
Shura keserken ya da dikiş atarken hissediyor musunuz normal doğumda?
Shura 39+5 bende tık yok ne sancı ne açılma ne ağrı😂😂
birgaripana_ Çok haklısın ben de 3.800 doğurdum Sıfır dikiş Sıfır yırtılma doktor ve ebeler bile şaşırdı 😂
Fahriye1937 yok sancı o an baya oldugu icin bebek dogunca bi rahatlama geliyo o rahatlıkla bebegede kavusunca bide üstüne dikis atılan yeri kısmi uyusturuyolar. Hic anlamıyosunuz bile yani dikis atılma kısmı düüsnülcek en son yer öyle diyim
aseldurununannesi_ sizede kolay gelsin😂 bi anda oluverir bide arkadasım ameliyat masasından kalktı öyle cocugun dogası geldi sezaryeni bıraktılar 😂
Hacer58 çok iyi oluyor ya temizlenmekte hiç sıkıntı olmuyor Allahım inşallah bu seferde öyle olur 🥲
Shura bende durum güncellemesi yapayım 37+5 de doktor suni ile başlatalım doğumu dedi kabul etmedim cuma gel dedi bugün gittim 38+1 olduk gene aynısını söyledi suniyle doğurtayım diyor gene kabul etmedim. 5 cm olmuş açıklığım zaten 4 dü kendi sancımı beklemek istiyorum zaten daha 2 haftam var benim doktorum neden suni vermek istiyor bana bebekte de bende de bir sıkıntı yok devlet takipliyim neden istiyor bilmiyorum
Esra_57 ya zaten yarısına gelmissiniz doktor niye illa suniyi veriyor allah allahh o agrıya bebegi ve sizi niye maruz bırakıyo cocuk zaten kanalda olsa 5 cm açıklıktan dolayı hemen iner çıkar. Demek kanalda degil tam yani haznede. Benim kızıda öyle zorla dogurttu doktor ıkına ıkına bebegi indirttim. Bide gününüz var. Doktor bana 42 ye kadar yolu var dedi valal. Acılma önemli degil. Bebek hareket ediyomu suyuda tammı hic sıkıntı olmaz dedi. Kabul etmeyin sakın özellerdekiler risk almamak icin annenin imanını gevretiyolar. Benim ilk dogumumda sizin hikayeniz gibiydi tabi ins sizinki benimki gibi olmaz dinlemezsiniz, hollandadaki dontoruma söyledim soklar icinde dinledi nasıl olabilir yani durduk yere bebekmi dogurtulur acıklık var diye acıklık ta nerde bebek oraya yaklasmadıysa suyu varsa ne diye dogurtulur aklım almıyor demisti. Simdide 5 cmleyim hala bekletiyor elhamdülillh birsey yok