• Doğum
  • Kız ben ne zaman dogurcam🙈

Shura açıklık olduğunu siz anlıyor musunuz bunu çok merak ediyorum da

Shura benim 2-3 hafta önce 2.500 idi birden baktık 3.100 olmuş

Shura ilahi sen ne güzel anlatım gülmüşün bizi de güldürdün ne neşeli birisin 😅😅

Celikk66 biliyorum az çok nasıl birşey olduğunu hayırlısı bakalım 😊

40 i devirdik 41 e doğru gidiyoruz bendee tık yok 😮😮 bekleyiş içindeyiz 😏😮

Selam12 ben anlamıyorum alttan ultrason aleti ile ölcüm yapıldı benim acıklıgım kac cm var yok diye . Üst kısımda kaldıgı icin hissedilmiyo yani

Semra08 ayy ne zor oluyodur artıkk bi avazda kurtulmak nasip olur sizede

Shura keserken ya da dikiş atarken hissediyor musunuz normal doğumda?

Shura keşke hemen açılsa da doğum yapsak gerçekten yoksa sezeryan yap diyeceğim

Fahriye1937 yok sancı o an baya oldugu icin bebek dogunca bi rahatlama geliyo o rahatlıkla bebegede kavusunca bide üstüne dikis atılan yeri kısmi uyusturuyolar. Hic anlamıyosunuz bile yani dikis atılma kısmı düüsnülcek en son yer öyle diyim

Selam12 aman sezaryenin bide sonrası var.. hic aklınızdan bile gecmesin. Benim normal dogumdan sonra iliskim bile daha farklı oldu. Hikaye derdim benim gibi konusamlara ama haklılarmıs..

Shura Nişan gelirse enfeksiyon kapma olasılığı oluyor ama nişan gelmediyse korkmayın 😊

Hacer58 çok iyi oluyor ya temizlenmekte hiç sıkıntı olmuyor Allahım inşallah bu seferde öyle olur 🥲