Shura 3 küsür kilosu 3 buçuktan fazla istemiyorum yırtığın olur dedii ..
Bide ben serklajlıydım rahim ağzı esnek belkide onunla alakalı bilemiyorumm
Kız ben ne zaman dogurcam🙈
Shura içinde ne kadar kalırsa kâr djdjjd
Binnur-cam korkutmak için demiyorum asla ama 3320 doğurdum ve bir sürü dikişim vardı ilk doğumda genelde oluyor dikiş yırtık veya kesi anca 3 ün altında olursa belki bi şans 🫠
Zeynepz benimde muhtemelen olucakta işte fazla olmasın demek istedi herhalde doktorum 🤔
Sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla yaşayıp görücez bakalım ne halde olucaz 🙄
Binnur-cam Allah kolay doğumlar nasip etsin bu düşüncede olması güzel ama doktorunun 💐
Zeynepz aminn inşallah canım çok sağol 🤲 yaa canım doktorum kıymetli doktorum hakkını asla ödeyememm riskli gebeliğimi onun sayesinde kolay geçirip erken doğum olur vs diye diye 38 haftayı gördük 🥰
Binnur-cam hmmm sizin durum biraz farklıymıss saglıcakla dogurursunuz insallahh
anayimbenanaaaa hahahah dogru😝😝 1 günde 1 gündür demi
Shura aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲
Zeynepz bende kızımı 35 de 3 kg dogurdum dikisim vardı😬😬 aksine doktorum yırtılırsa dikis yapamayız o yüzden kesicem dikisin daha cabuk kaynar dedi. O an hatırlıyorum tam dogururken😝 bende kesss hocam keess yeter diye söyledim😂 neyse ama dedigi gibi makalelerdede okumustum yırtıldımı dengesiz oluyormus sırf dikis olmasın diyede yırtılmak biraz riskli geliyor🙈🙈 o yüzden kesi olsun dikiside olsun hemencik toparlansın alt kısım. Ondan dolayı genislemede hic yasamadım ben onun bi artısı diye düsünüyorum
Shura ay niye doktor suni ile baslatmiyor açıklığınız baya iyi?
Summerwine normal dogum oldugu icin acelemiz yok 42 ye kdar yolu var dedi😁 yasadıgım yerde bekliyorlar. İlk kızım türkiyede dogdu 35 de 5 cm dim zorla suni ile dogurttu doktorum ne suyum ne nisanım vardı. Covuk neye ugradıgını sasırdı.. ikinci kızım kaldıgım yer degisti doktorlarım mentalitesi daha farklı.. bir gün bile degerli bir süre varsa bebek icin niye biz karar veriyoruz buna dedi bana acıkcası mantıklı geldi🙈 tabiiii bebek hareketi oldugu icin böyle. Olmazsa sıkıntı olursa o zaman tabi dogurturdu ama suan hersey yolunda diyo doktor 🫣 bilemiyorum
Kız konusur gibi ne devrik yazmısım😂 neyse anlıyorsunuz siz zaten
Binnur-cam dikiş olunca noluyor bebek çıkıyor olsun bir zahmet
Bnm 4 cm olduğunda sancım yoktu hemen doğumu başlattı enfeksiyon mikrop kaparım diye suni verdi odamda bile bekletmedi antibiyotik serum taktırdı doktorum doğumhanede staril ortamda doğumu bekledim o açıklıkla neden bekliyorsun