• Doğum
  • Kız ben ne zaman dogurcam🙈

Shura 3 küsür kilosu 3 buçuktan fazla istemiyorum yırtığın olur dedii ..
Bide ben serklajlıydım rahim ağzı esnek belkide onunla alakalı bilemiyorumm

Binnur-cam korkutmak için demiyorum asla ama 3320 doğurdum ve bir sürü dikişim vardı ilk doğumda genelde oluyor dikiş yırtık veya kesi anca 3 ün altında olursa belki bi şans 🫠

Zeynepz benimde muhtemelen olucakta işte fazla olmasın demek istedi herhalde doktorum 🤔
      Sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla yaşayıp görücez bakalım ne halde olucaz 🙄

Zeynepz aminn inşallah canım çok sağol 🤲 yaa canım doktorum kıymetli doktorum hakkını asla ödeyememm riskli gebeliğimi onun sayesinde kolay geçirip erken doğum olur vs diye diye 38 haftayı gördük 🥰

Shura aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲

Shura ay aradığım post pazar 39 olcam hala tık yok neler yapsak acaba ya

Zeynepz bende kızımı 35 de 3 kg dogurdum dikisim vardı😬😬 aksine doktorum yırtılırsa dikis yapamayız o yüzden kesicem dikisin daha cabuk kaynar dedi. O an hatırlıyorum tam dogururken😝 bende kesss hocam keess yeter diye söyledim😂 neyse ama dedigi gibi makalelerdede okumustum yırtıldımı dengesiz oluyormus sırf dikis olmasın diyede yırtılmak biraz riskli geliyor🙈🙈 o yüzden kesi olsun dikiside olsun hemencik toparlansın alt kısım. Ondan dolayı genislemede hic yasamadım ben onun bi artısı diye düsünüyorum

Selam12 valla bende bilemiyorum herkese tavsiye veriyorum ama gel görki yapıyomuyum😂 aslaaa
            Sözde korunmasız iliski alt kısmı yumusatıyormus hayır o kadarda açılmam var neyi bekliyo bu bebek cözemedim😂

Selam12 yasadıgım yerde en son 36 da kg tartılıyo sonra bebek asagıya indigi dogru sonuc alınmadıgı icin yapılmıyo. O zamanda 2600 di artık ne kadar dogcak Allah bilirr sizin bebis kac kgydu en son

Shura ay niye doktor suni ile baslatmiyor açıklığınız baya iyi?

Summerwine normal dogum oldugu icin acelemiz yok 42 ye kdar yolu var dedi😁 yasadıgım yerde bekliyorlar. İlk kızım türkiyede dogdu 35 de 5 cm dim zorla suni ile dogurttu doktorum ne suyum ne nisanım vardı. Covuk neye ugradıgını sasırdı.. ikinci kızım kaldıgım yer degisti doktorlarım mentalitesi daha farklı.. bir gün bile degerli bir süre varsa bebek icin niye biz karar veriyoruz buna dedi bana acıkcası mantıklı geldi🙈 tabiiii bebek hareketi oldugu icin böyle. Olmazsa sıkıntı olursa o zaman tabi dogurturdu ama suan hersey yolunda diyo doktor 🫣 bilemiyorum

Kız konusur gibi ne devrik yazmısım😂 neyse anlıyorsunuz siz zaten

Bnm 4 cm olduğunda sancım yoktu hemen doğumu başlattı enfeksiyon mikrop kaparım diye suni verdi odamda bile bekletmedi antibiyotik serum taktırdı doktorum doğumhanede staril ortamda doğumu bekledim o açıklıkla neden bekliyorsun

Shura sen birde bana bak 35 haftamda doğum yapacaktım durdurdu doktorum minik diye şuan 38+5 olduk 3.100 kama bebişte tık yok evde sancı var aha şu gelecek diyorum doktor nst bağlıyor tık yok sonunda gidip sezaryen olmak istiyorum diyeceğim çok bunaldım ve herşeyim kısıtlandı