8.5 haftalığım kanamam oldu yaşayan varmı 😞olumlu şeyleri duymaya ihtiyacım var 😞😞😞Verende Allah Alanda Allah hakkımda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip eder Allahım dualarınıza ihtiyacım var😞

1newmother
    Kanamayı hemen kötüye yorma ama kanamayı ihmalde etme.devam ederse mutlaka doktorunu ara yada hastaneye git❤️ Allah’ın izniyle bsey olmz

@“1newmother” hemen Dr ye başvurun . Ve progesteron başlayın. Kanama keseye ulaşmasın. Aynı durumda ilk bebeğimi 2 defa kanama ve kasıkta ağrı sonucu kaybettim. Progesteron kanamayı önlüyor . Alırken korkmayın dozunu arttırın

HeMSiReM hemen doktoruma yazdım o eve gitmiş beni başka hastaneye yönlendirdi burada da kanama takibi yapıyorlar bekliyorum öyle 😞

Canım ilk haftalar benim 2 sefer kanamam oldu hemde 3 hafta arayla sonra kahverengi lekelenme olarak devam etti tabi ben kanamayı görür görmez hemen acile gitmiştim ilaçla serum iğne felan yapmışlardı. İçini ferah tut acile görün bence

Evet olmıstu bende doktorum fitil verdi 3 gün kullanmam yetti dinlen demişti birde. Ama sizin daha küçük belkide tutunma kanamasıdır. Siz kendinizi hiç yormayın hem de dpktorunuza görünün derim

1newmother kanama gibi değil ama koyu renkli akıntılarım olmuştu çok 7 haftalıkken şuan 35 haftalık hamileyim😍 içiniz gönlünü ferah tut şu mübarek günlerde yiyecek ekmeği olan her türlü geliyor dünyaya

Fbmm amin inşallah umarım bizimde öyle olur güzel yorumunuz İÇİN çok teşekkür ederim ❤️😭🌸

Benimde kanamam olmuştu. 22 haftalığım şimdi hala olduğu oluyor. Bence telaş yapma ama muhakkak doktoruna danış.

@“1newmother” canım asla üzmek istemem benimde minicik bı kanamam olmstu hemen hastaneye gittim alttan muayne ettiler kanaman durmuş ama kesenin etrafnda kan var dediler.fitil verdiler ve kalçaya iğne yaptılar ama maalesef ben ewe gelince tekrar kanamam başladı bu sefer başka hastaneye gittim ama olacak olana engel olamayz yaplcaklari zaten yapmslar dedi ewe git yat dinlen dedi tuvalete bile gitme hep yat dedi ama ewe geldiğimde hapsurmamla bebeğin dustugunu hissettim ve düşmüştü rabbim korusun sizi❤️

1newmother benim 5 haftalıkken iki kere kanamam oldu hastaneye yatirildim sonra riskli gebelik olarak evde yatış verdiker evde yattım ama hastane ye gittiğimde hemen iğne vurdular serum hap fln verdiler

1newmother benimde olmuştu 3 aylıkken progestan başlatı 1 ay kullandım kan uyuşmazlığı var eşimle aramda uyuşmazlık iğnesi yaptılar şuan 5 aylık hamileyim geçen hafta tekrar kanamam oldu gene aynı şekilde 1 gün hastanede yatırdılar progestana başlatılar tekrar ve gene kan uyuşmazlığı iğnesi oldum 1 hafta her gün acileydim şuan sadece kasıklarımda ağrı var

EmineSerdar yok vermediler hiçbirşey sargı bezi sarıp verdiler koy dediler yani 2 saat sonra kanamaya bakıcağız dediler bekliyorum öyle 😞

Benim kanamam ve lekelenmem sürekli oluyor. 16.haftaya giricem. İlk başlarda iğne kullanmıştık, şimdi sadece Progestan kullanıyorum. 27. Haftaya kadar da kullanalım dedi doktorum.

@1newmother canım asla üzmek istemem benimde minicik bı kanamam olmstu hemen hastaneye gittim alttan muayne ettiler kanaman durmuş ama kesenin etrafnda kan var dediler.fitil verdiler ve kalçaya iğne yaptılar ama maalesef ben ewe gelince tekrar kanamam başladı bu sefer başka hastaneye gittim ama olacak olana engel olamayz yaplcaklari zaten yapmslar dedi ewe git yat dinlen dedi tuvalete bile gitme hep yat dedi ama ewe geldiğimde hapsurmamla bebeğin dustugunu hissettim ve düşmüştü rabbim korusun sizi❤️