HeMSiReM evden çıkmadan ped takmıştım hastanede beklerken biara gittim baktım azdı sonra sargıyı koyduktan sonra baktım 1 saat sonra felan hemen hemen yoktu şuan 30 dk kaldı

1newmother hmm anladım geçmiş olsun korkma birşey olmaz inşallah bnim el gibi parçalar düşüyor du

@"1newmother

1newmother
Hiç moralini bozma benimde 6 hafta önce gebeliğimin 6.haftasında kanamam oldu çok korkmuştum doktorumla görüştüm hemen progestan kullanmamamı söyledi günde 2 kez kullandım igne yaptılar diğer gün şuan 12 haftamdayım ve dün gece tekrardan kanamam oldu bugün doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür içini ferah tut çünkü stres çok kötü birşey stres yapmadan sakince dinlen uzanırken ayaklarının altına yastık koy eğilme ve uzanma yapma kendine dikkat et çünkü bende her kanamam olduğunda çok korkuyorum dikkat ettikten sonra ben inanıyorum birşey olmayacağına inşallah bu süreci kolay bir şekilde geçiririz🙏

@“1newmother”# sakin olun o zaman geçiyor . Ama mutlaka progesteron kullanın mutlaka .

Benimde ilk gebeligimde kanamam olmuştu hemen doktoruma başvurdum hastaneye yatırdı beni 3 gün yattım şükür birsey olmadı… önlem amaçlı muhakkak doktora basvurun. Hemen kötüye yormayın lütfen. Allahin izni ile birsey olmaz.