1newmother benimde olmuştu 3 aylıkken progestan başlatı 1 ay kullandım kan uyuşmazlığı var eşimle aramda uyuşmazlık iğnesi yaptılar şuan 5 aylık hamileyim geçen hafta tekrar kanamam oldu gene aynı şekilde 1 gün hastanede yatırdılar progestana başlatılar tekrar ve gene kan uyuşmazlığı iğnesi oldum 1 hafta her gün acileydim şuan sadece kasıklarımda ağrı var
Kanama yaşadım 😖😭
EmineSerdar yok vermediler hiçbirşey sargı bezi sarıp verdiler koy dediler yani 2 saat sonra kanamaya bakıcağız dediler bekliyorum öyle 😞
@“1newmother”#kanama çok geliyor mu ???
Benim kanamam ve lekelenmem sürekli oluyor. 16.haftaya giricem. İlk başlarda iğne kullanmıştık, şimdi sadece Progestan kullanıyorum. 27. Haftaya kadar da kullanalım dedi doktorum.
@1newmother canım asla üzmek istemem benimde minicik bı kanamam olmstu hemen hastaneye gittim alttan muayne ettiler kanaman durmuş ama kesenin etrafnda kan var dediler.fitil verdiler ve kalçaya iğne yaptılar ama maalesef ben ewe gelince tekrar kanamam başladı bu sefer başka hastaneye gittim ama olacak olana engel olamayz yaplcaklari zaten yapmslar dedi ewe git yat dinlen dedi tuvalete bile gitme hep yat dedi ama ewe geldiğimde hapsurmamla bebeğin dustugunu hissettim ve düşmüştü rabbim korusun sizi❤️
HeMSiReM evden çıkmadan ped takmıştım hastanede beklerken biara gittim baktım azdı sonra sargıyı koyduktan sonra baktım 1 saat sonra felan hemen hemen yoktu şuan 30 dk kaldı
1newmother hmm anladım geçmiş olsun korkma birşey olmaz inşallah bnim el gibi parçalar düşüyor du
@"1newmother
1newmother
Hiç moralini bozma benimde 6 hafta önce gebeliğimin 6.haftasında kanamam oldu çok korkmuştum doktorumla görüştüm hemen progestan kullanmamamı söyledi günde 2 kez kullandım igne yaptılar diğer gün şuan 12 haftamdayım ve dün gece tekrardan kanamam oldu bugün doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür içini ferah tut çünkü stres çok kötü birşey stres yapmadan sakince dinlen uzanırken ayaklarının altına yastık koy eğilme ve uzanma yapma kendine dikkat et çünkü bende her kanamam olduğunda çok korkuyorum dikkat ettikten sonra ben inanıyorum birşey olmayacağına inşallah bu süreci kolay bir şekilde geçiririz🙏
@“1newmother”# sakin olun o zaman geçiyor . Ama mutlaka progesteron kullanın mutlaka .
HeMSiReM inşallah tamam doktoruma söyleyeceğim
1newmother bana direk yatış vermişlerdi canım 1 gece yatırmışlardı
Benimde ilk gebeligimde kanamam olmuştu hemen doktoruma başvurdum hastaneye yatırdı beni 3 gün yattım şükür birsey olmadı… önlem amaçlı muhakkak doktora basvurun. Hemen kötüye yormayın lütfen. Allahin izni ile birsey olmaz.