ardengunes hamilelikten ben 38 yaşindayim ilk hamileligim bu yaşima kadar ne ailem ne eşim hiç boyle birsey soylemedi horlama durumum hic olmadi yorgunda olsam dahi... Ne zaman hamile kaldim 25 haftadan sonra kendi horlamama zipliyorum eşimde kibarca soyledi oda cok şaşkin bende 🙈
    ardengunes evet geciyor dogumdan sonra bendede hamileyken cikti uykumun icinde kendim bile duyuyordum horladigimi ama dogumdan sonra hicbirsey kalmadi cok sukur kilodan oluyor
      ardengunes Ben de hamilelikten önce horlama vardı polisomnografi(uyku testi) yaptırdım apne çıkmıştı ve uyku kalitesi %70 2 saatlik uykuda 24 kez uyandığım yazıyordu raporda ve bademciklerim de normalden büyük, kilo da var kendi horultuma uyanıyordum 🙈 hamile kalalı eşim horlamadığımı söylüyor mışıl mışıl uyuyormuşum 13.haftamızdayız bakalım 20-25.haftaları görünce ne olacak 😳🧐
        Hiç horlamam eşim bana söylediğinde cok şaşırmıştım hamileliğin ilk aylarından itibaren olabiliyor
        FMS aaa sende ters etki yaratmis valla ne acayip bişey şu hamilelik hersey olabiliyor😊😊😊
        • FMS bunu yanıtladı.
          ardengunes bende horluyomuşum tövbe haşaa 😂sanırım aldığımız kilolardan uykuda nefes almakta zorlanıyoruz ben öyle düşünüyorum