• Gebelik
  • Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻

Asilinannesi16 yaaaaa alttan muayene mi yaptılar öyle mi anlaşıldı. Ben bugün gittim doktora ultrason ve nst baktı sadece. Açılma var mı yok mu bakmadı 🤷🏻‍♀️

1234567890asd ya bende böyle olsun bitsin istiyorum. Normal doğum olsun ama oldu bitti olsun. Sezaryense karşı değilim hayırlısıysa o da olur 😀 ay çok şey istedim

Celikk66 bugün randevum vardı. Doktorum bana da öyle dedi. Çünkü ne ağrım var ne enfeksiyon var. Baskı yapıyor o ağrı ondan dedi 🌸

1234567890asd biz seninle aynı haftadaydik hem de aynı hastaneye gidiyoruz ben de korkuyorum ne kadar sürer nasıl olur dayanabilir miyim dye

asilbabysmother canım benim ağrım yoktu ama nstde çıkıyordu ve su sızıntım oluyordu 2 3 günlük ped kadar sonra doktora girtim açıklığım vardı ama sancım yoktu yani her an her şekilde başlayabiliyor doğum 🥹 vajina ağrısı da bebek pozisyon aldıysa başının sertliği ağrıtıyordur

1234567890asd yine de anlatmışsıniz ben de bugün kontrole geldim bakalim ne dicek😊

Kbetul çok teşekkür ederim. Dün doktoruma sorduğumda o da öyle dedi. Ağrım çıkmıyor nstde çünkü başı baskı yapıyor dedi