Asilinannesi16 ahahahhaha estağfurullah. Heyecandan hep bunlar. Bizler ayrı heyecanlı eşlerimiz ayrı heyecanlı 🌸 ağrılarımız da Allah sabır versin artık tarifi yok yani 🤍
Doğumun başladığı nasıl anlaşılır ? 👶🏻
Bir_prens_annesiiiii valla açılsa mı iyi açılmasa mı artık bilemiyorum 😂
Anakuzusu ben tuvalete bir puf atacağım en son. Çıkmıyorum oradan. Az su içsem meyve yesem tuvaletteyim 😂
1234567890asd nasıl oluyor anlatsanıza biraz 🥹
Dogaclk ayyyyyy ne güzel olmuş. Rabbim bizi de sağ Salim kavuştursun inşşşşş 💜
asilbabysmother Benim hiçbir belirtim yoktu 4cm açılmayla yatışım yapıldı. O gün doğurdum 😀 Belirti olmasına gerek yok yani
asilbabysmother Açılmaymıs hastanedeyim suan yatis yapildi 🤭
asilbabysmother benim hamileliklerimde suyum dogurana kadar gelmedi nişanda emin değilim o oldugundan o yüzden kesin bişey diyemicem. Ama ilk gebeliğimde doğum başladıgında anlamıştım. Merak etme yani sende hissedersin zamanın geldiğini. 🥰 en önemlisi sancı ve dakika. çok güzel bir duygu Allah hayırlsıyla kucagımıza almayı nasip etsin ❤️
asilbabysmother uyuyordum uyandım bir anda yatak ıslanmış ve sıvı gelmeye devam ediyor du. Sonrası doğum
asilbabysmother Rabbim kolaylığını veriyor ya çok şükür 🥰
asilbabysmother baski hissediyorsan bebek asaga dogru itiyordur kendisini, bendd cok baski vardi vajina bolgesinde agri da oluyordu doktorum asaga iniyor oyuzden baski hissediyorsun demisti
RuyaKuzey2534 içim rahatlasa mı rahatlamasa mı bilemedim 🤷🏻♀️😀
Asilinannesi16 yaaaaa alttan muayene mi yaptılar öyle mi anlaşıldı. Ben bugün gittim doktora ultrason ve nst baktı sadece. Açılma var mı yok mu bakmadı 🤷🏻♀️
birgaripana_ o an geliyor diyorsunuz yani. Ayyyyy hadi inşallahhhh gerçi anlamamak da mümkün olmaz gibi. Sağlıkla doğuralım 🤍
1234567890asd ya bende böyle olsun bitsin istiyorum. Normal doğum olsun ama oldu bitti olsun. Sezaryense karşı değilim hayırlısıysa o da olur 😀 ay çok şey istedim
Celikk66 bugün randevum vardı. Doktorum bana da öyle dedi. Çünkü ne ağrım var ne enfeksiyon var. Baskı yapıyor o ağrı ondan dedi 🌸
asilbabysmother benim doğum hastane giriş vb 7 saat sürdü toplam sıfır açılma olduğu
asilbabysmother bende aynı olucam kendim yaşadım ya haftam 37 i görünce daha artık aha doğurdum dogurucam diye panik olurum 😀
1234567890asd suni sanci ile mi oldu