Beyazeller bakacağım teşekkürler 🌷
Elektrikli göğüs pompası
Beggg Kiwiden memnun kalanda var ama çabuk bozuldu diyende . Bazıları da çok güçlü çekip acıtıyor yazmış yorumlarda . Bu nedenlerle ben baby momda karar kıldım.
Beyazeller teşekkürler bakacağım şimdi detaylı🫶🏽
Beggg Rica ederim . İndirimleri de takip edin iyi geceler 🌙
Beggg çok güzel ben kullanıyorum 😍
Beyazeller ben baby momda kullandım ikisi de aynı inanın 😊aynı çekiş gücü
Polatalemdar yaa memnunsunuz o zaman🫶🏽
Polatalemdar o zaman kiwiyi alsak yeterli olur değil mi
unlusura şöyle söyleyeyim bebeğiniz solu emerken sağı sağarsanız aynı anda boşalacak ve aynı anda dolacaklar bunu da geçtim ilerisinin bir garantisi yok maalesef belki sütümüz yetmeyecek ya da ilerleyen zamanlarda oranı azalacak ve illa ki dışarı çıkacaksınız veyahut çocuğunuzu birisine emanet edeceksiniz ee ederken biberonda sütüyle vermek isteyeceksiniz haliyle o yüzden faydalı bir buluş olduğunu düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz ama ben alacağım
- Düzenlendi
Ben kiwiye hiç güvenemedim trendyoldaki yorumlardan dolayı . ilk gebeliğim diğerine de kullanırım diye Lansinoh aldım . Biberonu da meşhur zaten
Aysee1123 gebe okuluna katılmıştım çocuk doktoru dersi vermişti şöyle anlattı. Sütün hemen gelmeyebilir veya az gelebilir bu sebeple sağarak uyarı vermiş oluyorsun. Çok sütün olabilir bebek hepsini bitiremeyebilir içinde süt kalırsa ağrı yapar ve süt üretimi azalır sağmak gerekiyor 🙂 Bir de allah göstermesin üzücü bir durum yaşayıp sütümüz kesilebilir en azından stok yapmakta fayda var 🥰
selinsmother teşekkürler bilgilendirme için❤️
selinsmother evet biberonunu duydum ben de,trendyolda yorumları hemen hemen aynı biri 4.6 biri 4.5 🤷🏽♀️