Kiwinin elektrikli göğüs pompasını almayı düşünüyorum kullanan oldu mu acaba?🥳

Ben de düşünüyorum valla memnun olan varsa yazsın 🥰

Beggg Kullanmadım ama aldım denediğim kadarıyla çekiş gücü gayet güzel. 🌼

Ben kullandım ikizlerime çok güzel alın boşuna bi çok para vermeye gerek yok gayet güzel çekiyor a101 den almıştım

Birşey sorabilir miyim en başta manuel veya elektrikli mi almak mantıklı yoksa duruma göre almak mı sonradan ? İllaki lazım oluyor mu bu oluyorsada hangi tarz

Beggg Baby mom tekli olanı aldım . Daha doğum yapmadım ama %90 olumlu hemen hemen . İndirim çekiyle baya uyguna geldi . Denedim öylesine çekimi de güzel

Beggg ben bugün aldım henüz kullanmak nasip olmadı biberonu biraz küçük geldi gözüme ama idare eder fena değil

Driia teşekkürler ben de hem yorumlarından dolayı hem fiyatından dolayı almak istedim manuellerle aynı fiyatta nerdeyse yarın a101e geliyor bakacağım😍

Aysee1123 ikisini de alan var ama en pratik düşününce elektrikli olan bence ben alırsam sadece elektrikli alacağım

esnyz14 teşekkürler ben de alacağım bakalım,netteki yorumları da güzel ve manuellerle aynı fiyatta. Fiyat çıkmadan almak lazım🤩

Beggg Kiwiden memnun kalanda var ama çabuk bozuldu diyende . Bazıları da çok güçlü çekip acıtıyor yazmış yorumlarda . Bu nedenlerle ben baby momda karar kıldım.

Beggg Rica ederim . İndirimleri de takip edin iyi geceler 🌙

Yasooliii

Beggg şuan lansinoh ve weewell dönüşümlü kullanıyorum ikiside gayet güzel hatta lansinohun süt poşeti ve biberonunuda kullanıyorum onlarda güzel