Aylnycsy inşallah hayırlı haberler alırsınız ihtimal dahilinde olan testler ama insanı korkutuyorlar Allah yardımcımız olsun
4lü tarama testi yüksek risk lütfen yardım edin
Poncikpanda genoks diye bir firmayla gorustum fiyat 6000 dedi 5 gunde sonuc cikiyormus
Ebrulianne06 evet o firmayı da çok okudum sanırım erken sonuç söyleyen oymuş ama beni doktor yönlendirdi o yüzden firma araştırmadık biz
Ebrulianne06 bende aynı durumdayım. Bütün herşey normal çıkmıştı. 2 li 3 lü taramada. 4 lü tarama detaylı ultrasonda bağırsakta parlama gördüler. Sadece bu yüzden amniyosentez istediler. Kafam çok karışık. Çok üzgünüm 😕
Kpkpkp91 doktorlar her ihtimali soylemekle sorumlular ama biz tabiki korkuyorz. O soylenen seyler tek basina cok onemli degil. Bagirsak parlakligi benm bebegimde de vardi sonra kayboldu. Afm mom degeri yuksek cikti sonra omurilikle alakali bisey cikmadi. Down sendromu riskinden bahsettiler cok sukur testim temiz çıktı. Yani demem o ki uzulmeyin eminim ki sizin bebeginiz de saglikli. Birbirini takip eden durumlar olursa o zaman tabiki dusunmek lazm ama suan sadece stres yapmayin surece odaklanin
Poncikpanda
4lu değil 3lu testi mi diyorsunuz benimki de sizinkinden Bi hayli yüksek. Riskli gebelikten devam ediyorum. Orda da tek arter denildi bakalım.
Poncikpanda bu tarama testlerinin doğruluk payı düşük benimde 2 li sonucum kötüydü fetal DNA yaptırdım şükür temi geldi. Sizde içinizi ferah tutun eminim temiz çıkacaktır🙏
Benimde ikili tarama temiz çıktı detaylı ultrason da normalin milim ustunfe Nf değeri yüksek çıktı yani ense kalınlığı. Banada önerdiler amniyosentezi. Ama yaptırmayı düşünmüyorum
Poncikpanda benım ıkılı testım 1:187 gelmıstı nıfty fetal dna verdık temız geldı genoks fırmasıydı
Ebrulianne06 bende aynı fikirdeyim. Stresi de cabası. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sağlıklı hamilelik, Sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah. Çok stres olmamak gerekiyor aslında ama insanın elinde değil.Panik olmadan karar vermek gerekiyor
Poncikpanda hepsi öyle diyor canım hiç korkma benide okadar korkuttu kii doktor bugün nift testi yaptıralı 7 gün oldu ama sonucu bekliyorum gidip o doktorla kavga edicem bu kadar strese soktu diye böyle doktorlar var ya nefretlik hamile kadını strese sokup cebine 3 5 para koymak için yapıyorlar
Buse_98 bizde yaptırdık hamd olsun temiz çıktı inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız inanın çok iyi anlıyorum.sizi
Hamalp Hayır 4lu tarama test sonucum.oyleydi 3lu taramam daha da yüksek risk çıkmıştı
Sm135 hamd olsun temiz çıktı. Ama yazık günah insanlara çok fazla duyuyorum artık böyle sonuç olup da dna temiz çıkan madem öyle yapmasınlar bu testleri beni bilgilendirmediler bile tarama testleri konusunda direk yaptı sonucu için aradığında öğrenmiştim ne için yapıldığını
Poncikpanda hiç bir test in %100 gerçekliği yok. Benim eşimin patronunun çocuğuna down sendromlu falan demişler her türlü test yapılmış. Çocuk Bi doğmuş sapasağlam. Dua edin bol bol bence bir şey çıkmayacak
Seda-ag gereksiz korkutuyorlar inanın neler duydum neler bu süreçte kontrollerinizi ihmal.etmeyin sağlıkla alacaksınız inşallah bebeğinizi
Melekgul yaa ne güzel maşallah bende Cuma günü sıvı aldırdım bebek haftasına göre küçük 25 haftalığım vede safra kesesi olduğundan ufak kalbinde parlaklık varmış rabbim vizede böyle güzel sonuçlar nasip etsin 🥺🙏
Melekgul ne kadar sürede cıktı sonuçlarınız bide ön sonuç gelince kötü mü gelmiş oluyor
Poncikpanda doğruluk payı daha yüksek ve insanların bütçelerini zorlayamayacak testler yapılmalı. Benim doktorum en başında yaptır dedi bende önce 2 li yaptırmak istedim bilseydim asla yaptırmazdım 2 li yi hem vakit kaybı hem stres başka birşey değil
CeydaST evet doktorlar bunu da söylüyor ama gelin görün ki risk durumunu anlatırken sanki test %100 guvenilirmis gibi bahsediyorlar