4lü tarama testi yüksek risk lütfen yardım edin
Poncikpanda olur bi arastirayim bnde. Teşekkür ederim
Ebrulianne06 benimde bobrekte büyüme ve ikili testim riskli çıktı. Fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi. Ben nipty plus dokucelle 6200e yaptırdım İstanbulda eve gelip kan aldılar
Sanırım her 10 hamileden 9 unu öyle ya da böyle ama 2 li testten sonra ama 4 lüden sonra perinatolojiye gönderiyorlar bende detaylıdan sonra amniyosenteze yönlendirildim. Dünya para harcıyorsunuz o da bir yana manevi olarak en mutlu 9 ayınızı size zehir ediyorlar konuşmalarıyla. Evet elbette bir sıkıntı varsa konuşulur anlatılır ama burda çevremde internette bakıyorum herkesten bişeyler istiyorlar Fetal DNA dediğiniz test en az 5000₺ ve üzerinde sizi onlar yönlendiriyor biz amniyosentez yaptırdık farklı şehirler olduğu için gitttisi geldisi dünya paralar harcadık uykusuz belirsiz ne olcak nasıl olacaklar manevi çöküntüsünü saymıyorum bile. Yukarda bi bayan borç harç Fetal yaptırcaz yazmış ya yaptıramayanlat?? Bizden amniyosentez dışında bir test istendi yarın yapılacak minumum bulduğumuz tutar 13.000₺ ben sürekli balıkesir istanbul arası gidip geliyprum üstelik.
Yani demem o ki yaşadıklarım araştırdıklarım konuştuklarım sayesinde anladım kibütün bunların artık sağlıktan çıkıp bildiğiniz bir rant kapısı haline geldiği lütfen canınızı sıkmayın bize en büyük düşman stres üzüntü. Kontrollerinizi yaptırın araştırın sorun en önemlisi sakşn olun kendinizi asla üzmeyin sonuçta su akar yolunu bulur demişler Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin🙏🙏🙏🙏
Ebrulianne06 03122202120 bu numaradan bilgi alabilirsiniz
Seval2468 yaa çok sevindim inşallah darısı bize olur da hayırlı haberler alırız
Arzerskn evet kesinlikle haklisiniz. Bulunduğumuz şehirde imkan kısıtlı olunca özel hastane iyidir diyip kendimizi her ay sıkıntıya sokarak gittik daha da çok sinir stres yaptılar. Amniyosentezi bize se söyledi ücretsiz dedi ankaraya sevk ederim sizi ama düşük riski var diyerek de ekledi yani bi şekilde cepten para çıkıyor öyle yada böyle yaşanılan stres de çabası. Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız 🤲
Kbst inananın bilmiyorum doğru olabilir sadece araştırdığım kadarıyla herkes ücret ödemiş bunu biliyorum sadece bide tabi doktorun söylemesi
Poncikpanda bizimde aynı burda sadece 1 tane perinatoloji doktoru var özel!! Bende Tıp fakültesinde yaptırdım amniyosentezi istanbulda sigortam olmasına rağmen dünya para yatırdık bir günde hastaneye hepsi yönlendirme üstelik oluruna bıraktım üzerime düşeni yapıp dua etmekten başka yapacak bişeyiniz yok maalesef hayırlı haber alırız inşallah🙏
Arzerskn inşallah 🤲
Bu aralar herkesin ikili testi risk grubunda çıkıyor. Bunlardan biri de benim ve yarın amniyosentez yaptıracağım evet tehlikeli ve her ihtimali yüzünüze tokat gibi vuruyorlar elleri ceplerinde. Gönül ister verelim 6.500 lirayı ama malesef imkanlar dahilinde hareket edebiliyoruz. Çevremde bir çok kişi yaptırmış korkmuyorum sadece aklım fikrim sonuçların negatif çıkmasında. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Poncikpanda teşekkür ederim. Siz ne zaman yaptrcaksnz
Aylnycsy canim imkanin var ise ayrintiliya gir sıvı aldırma lütfen çok tehlikeli bende senin gbi şeyler yaşıyorum pskolojik olarak çok kotym bugün doktorum acil ayrıntılı dedi ve ben bugüne bulamadım çarşambaya bulmuştum zaten Çarşamba gnu doktorum evraklarla birlikte bekliyor ona göre yol cizicez bende çok korkuyorm Allah’ım su mubarek günde sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayi nasıl etsin inşallah 🤲😔🙏
Ebrulianne06 perşembe günün kan verecem ben
Masalnesli amin inşallah hayırlı haber bekleyen herkes en güzel haberleri alır
Aylnycsy inşallah hayırlı haberler alırsınız ihtimal dahilinde olan testler ama insanı korkutuyorlar Allah yardımcımız olsun
Poncikpanda genoks diye bir firmayla gorustum fiyat 6000 dedi 5 gunde sonuc cikiyormus
Ebrulianne06 evet o firmayı da çok okudum sanırım erken sonuç söyleyen oymuş ama beni doktor yönlendirdi o yüzden firma araştırmadık biz
Ebrulianne06 bende aynı durumdayım. Bütün herşey normal çıkmıştı. 2 li 3 lü taramada. 4 lü tarama detaylı ultrasonda bağırsakta parlama gördüler. Sadece bu yüzden amniyosentez istediler. Kafam çok karışık. Çok üzgünüm 😕
Kpkpkp91 doktorlar her ihtimali soylemekle sorumlular ama biz tabiki korkuyorz. O soylenen seyler tek basina cok onemli degil. Bagirsak parlakligi benm bebegimde de vardi sonra kayboldu. Afm mom degeri yuksek cikti sonra omurilikle alakali bisey cikmadi. Down sendromu riskinden bahsettiler cok sukur testim temiz çıktı. Yani demem o ki uzulmeyin eminim ki sizin bebeginiz de saglikli. Birbirini takip eden durumlar olursa o zaman tabiki dusunmek lazm ama suan sadece stres yapmayin surece odaklanin